ne alınayım kardeşim, sen ne yazdığını daha iyi biliyorsun

, burda hepimiz bu işi yapıyoruz ve eleştiriye açık olacağız...
Seo adına Türkiye' de kaç adet proje var, yada seo adına elle tutulur kaç adet site var tartışılır, ben şu anda 3000 tl masraf ederek herkes kullansın diye bir seo projesi geliştiriyorum, istiyorum ki herkes bu işden yararlansın, anlatıldığı gibi sırlar dünyasına açılan kapı değil seo, bunu söyleyenler sadece işlerine biraz esrar katmak isteyen insanlar, ben onlara seo danışmanı bile demiyorum...
Bu işi yapacak olan kişinin elle tutulur referansı olacak, kurumsal tecrübesi olacak, sonra birde insanlarla paylaşacak, elbette her şeyi paylaşmak iyi olmasada...
Neden seo revaçta, çünkü birileri birikimlerini paraya çevirmek istiyor ve hakkıdır, birileride seoyla meoyla ilgilenmek istemiyor tabiri yerindeyse, işine bakmak ürününü satmak istiyor.
Şimdi birinin sitesine seo yapmaya ihtiyacı var, ben bu ihtiyacın en iyi şekilde sunulmasından yanayım, benim verdiğim hizmette müşteri günlük ne yapıldıysa görür, buna özel panel yazdıran biriyim...
Sitesinin yükselme grafiği eposta olarak 2 haftada bir yada belirlenen sürelerde otomatik olarak gider...
Bunları kimse bilmez sadece ortak çalıştığım arkadaşlar bilir....
Ben laf değil iş üretilmesinden, proje ortaya konulmasından yanayım, yoksa sorsan herkes bi kurumsal bi kurumsal ki, kurumsallık paçalardan seo olmuş akıyor...