Site adresi : Pm Lütfen
Site için istenen fiyat : 5500 TL.
Site Tasarımı : Özel Olarak Sıfırdan Kodlama İle Yaptırılmıştır.
Sitenin aylık getirisi : 350 TL. Reklamport (Özel Anlaşma). 1 Ay Düzenli Pop Koyulduğunda 1200 TL civarı sadece popup geliri var.
Facebook : 2 Ay Önce Facebookta Hayran Sayfası Açıldı. Şuan 4k Hayranı Vardır.
Sitenin açılış tarihi : 28 Şubat 2008 Reglediğim gün aktif ettim.
Kategori, sitenin içeriği nedir : Film, video, klip, resim, söz ve şiir
Günlük hit sayısı, kaynak link : 15k +
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : 2.5 yaşında pr 2
Alexa : 60k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Tüm içerik
Hosting dahil midir : Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı : Adsense ve Adtech
Banlı olduğu arama motoru var mı : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Wp
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı : Yok.

Forumda beni tanıyanlar bilirler ki çok emek verdiğim bir sitedir. Ana sayfa, katagorileri ve alt sayfalarına kaliteli linkler alırım. Fiyatında hiç bir şekilde indirime gitmeyeceğim. Bu fiyata satarsam satarım satamazsam aynı şekilde devam ederim. Sunucumda bu ay yaşadığım problemler site üzerinde olumsuz etki yarattı. Yedekleri elimde olmadığı için manual olarak toparladım siteyi yeniden. Yeni yeni kendini topluyor site. Geçen ay 28 ile 40k arası değişen hit durumu bu ay 15k ile 20k arasına çekildi. Sitedeki resimlerin tamamı kendi sunucumuzda bulunmakta. Buna karşın video, chat, aktuel, arama ve astroloji altında 5 alt domeini bulunmakta. video sub domeininde webloader scripti bulunuyor ve sub domein şuan filtrede isterseniz kaldırırsınız fakat buna rağmen 1k dolayında hit çekiyor.

Msn Üzerinden Görüşmek İsteyenler 08,00-22,00 Arası s.birol@hotmail.com
22,00-02,30 Arası sevcancafenet@hotmail.com

Alıcılar 0530 694 94 01 veya 0541 428 68 90 nolu numaralardan bana ulaşabilirler.

Aylık Olarak Hit Görüntüsü - Hesabını Yaparsınız. - Sayaç bilgileri güncellenmiştir