ŞUAN İÇİN ZAMAN YETERSİZLİĞİNDEN ARA VERİLMİŞTİR
İŞ ALMIYORUM LÜTFEN PM ATMAYINIZ.
Soru: Para Kazanmak İstermisiniz?
Cevap: Tabi kim istemezki?
Merhaba değerli webmaster'lar ve webmaster adayları burada bir çoğumuzun bulunma sebebi para kazanmaktır.
Kimi arkadaşlarımız çok yüksek mebla'lar kazanıyor, kimileri ise 3 5 ayda ancak adsense'de 100 $ biriktirebiliyor.
Size kesin para kazanmanın yollarını anlatıcam, göstericem yani bu konuda size rehberlik yapmış olucam.
Sizden yapmanızı istediğim şeyleri yaptığınız takdirde aylık 50$ gibi bir rakam ile 300$ 500$ ve hatta daha fazlasını kazanabilirsiniz.
Neden böyle bir işe kalkıştığımıda şöyle özetliyim sizlere.
Yakın zamanda r10'da bir konu gördüm bir arkadaş ne yaptıysam adsense'den para kazanamadım diye bir mesaj yazmıştı bunun üzerine bende bu arkadaşa msn adresimi pm ile yolladım arkadaş ekledi beni ona bir kaç öneride bulundum. Üzerinden 1 ay gibi bir süre geçti msn'den birgün biri bana yazdı abi sana çok teşekkür ederim diye, bende tanıyamadım hayırdır neden teşekkür ediyosun diye sordum. Sen bana adsense'den kazanabilmem için birşeyler önermiştin onları yerine getirdim şuan günde 2$ kazanıyorum dedi senin önerdiğin şeyi yaparak. Sonra bu arkadaşa birşeyler daha yapmasını söyledim oda tamam abi yapıcam dedi üzerinden pek geçmedi birgün yine yazdı bana ve ayda 150$ civarı kazandığını söyledi benim verdiğim öneriler ile. Olay hemen hemen bu şekilde cereyan etti. Hemen hemen diyorum çünkü kelime hataları olabilir. Yardımcı olduğum arkadaşların rumuzlarını hatırlamıyorum eğer olurda o arkadaşlardan biri konuyu görürse yaşadıkları tecrübeyi onlarda sizlere eminim anlatacaklardır.
İşte yukarıda anlattığım arkadaş gibi bir çok kişiye elimden geldiğince destek vermişimdir herhangi bir ücret almadan.
Fakat şuan işi ticarete döküyorum o yüzden bu vericeğim desteğin bir bedeli olucak.
Ben size para kazanmayı garanti ediyorum fakat dediğim şekilde hareket ediceksiniz.
Mesela ben size gereken herşeyi öğrettim siz sitenizi filtreye sokarsanız ona ben birşey yapamam.
Yahut dediklerimi 1 gün yerine getirip sonra 1 hafta hiç umursamaz bırakırsanız hali ile kazanamazsınız.
Günde ayırmanız gereken süre sizin kazanma isteğinize bağlı konuda belirttim ayda 50$ da kazanabilirsiniz 300$ da 500$ da.
Ama ortalama günde 30 dakika ve 1 saat arası vakit ayırmanız yeterli olucaktır.
Bu işlem ne kadar sürer derseniz 1 2 ay sürebilir. Bazılarınıza uzun gelebilir bu süre tabi kalıcı bir gelir elde etmek istiyorsanız. Günü birlik bir kazanç değil bu iş.
Bu vericeğim destek için talep ettiğim ücret sadece 50 TL dir.
Size ortalama 30 dakika ve 1 saat arasında bir destek vericem.
Tabi bu destekten sonrada her türlü sorunuzu cevaplıyıcam müsait oldukça.
Yapıcağım işlemleri tam olarak anlatmak zorunda bırakılmayacağım şekilde sorular sorabilirsiniz konu altında.
Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.