Evet son zamanlarda böyle siteler çıkmaya başladı yüklediğin resimleri eski zamanlara göre ayarlaması araç modifiye sanırsam ford mustang'tı gerçekten güzel siteydi bu kadar kaliteli yapamasamda bir nedenden dolayı jant sektörüne yöneldim

araçtırdım benzer siteleri inceledim örnek aldım ve yaptım sonra biraz daha geliştirdim kendi aracınızın üzerinde de jant deneyebileceğiniz bir sistem yaptım (böyle bir sistem yok sanırsam yada ben bulamadım) her günde geliştirmeye devam ediyorum çeşitliği artırmam lazım fakat bir yandan da bu kadar uğraşıyorum ya tutmazsa diyorum içimden aklıma değişik fikirler geliyor örneğin site üzerinden ilerleyen zamanlarda özellikle hiti yükseldiği zamanlarda online jant satabilirim diye düşünüyorum sitede türkiyede satılan jantlara yöneldim jantı üreten firmaların kendi sitelerinde bile bu görsel kolaylık yok sitedeki jantlar aracın aplikasyon özelliklerine göre birebirdir, evet fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar sizce bu sistem nasıl daha güzel değerlendirilebilir ne yapılabilir ? Tutarmı tutmazmı uğraşmaya değermi ?
http://jantdene.com