KorsanlarNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scriptte enterasinliklar devam ediyor dostum sende o olmus bendede kimi siteye konu aciyor kimine acmiyor ustelik o ekledigim sitelere aciyor sadece konu ayrica saydim kac site eklemisim diye 55 site eklemisim 28`ne eklemiyordu konu ustelik eklemediklerinin cogu VB sonlarinda /index.php olan siteleri o sekilde ekledim /forum.php olanlari oyle ekledim yani herseyi duzgun yaptim ancak o sitelere eklemiyor bi turlu cozemedim bu isi coder arkadaslarda saolsun ByTriSLaSiS arkadasimizin yoklugunda hic ilgilenmiyorlar ne bizlerle nede scriptle??
Script adresinizi ve Login bilgilerinizi PM olarak atar mısınız?

Bu arada arkadaşlar, ben ailemle yaşıyorum. 8-6 yaşlarında iki kardeşim, annem, babam var. Onların gözünün önüde ***** sitelerle ilgilenemem değil mi?
Zaten şu an tek başımayım, diğer Coder arkadaşların işleri var. Kategori silinmesi konusunda yardımcı olamam, çünkü programın o kısmını ben yazmadım ve çalışma mantığını bilemiyorum.

Normal siteler ile gelseniz site 1 gün, belkide daha az sürede sorununuzu çözebilirim. Ama hem gündüz vakti işim var, hem de ailem var. Bütün gece ayakta kalamam. Ufak ufak ilgilenmeye çalışıyorum. 100% olarak çalışmadığını ben de kabul ediyorum ama %80 oranında iş gören bir yazılım bu. Kullanıcı hataları da mevcut olabiliyor. Örneğin @tosunpasa'nın PM attığı sitelerden bir kaçı yanlış versiyon olarak seçilmiş.

Lütfen biraz dikkatli olalım.