Seo'cu kelimesinin anlamı
Search Engine Optimization cı
Arama Motoru Optimizasyoncu'su
Amo'cu diyede kullanabilirdim.
Bundan 3-4 sene önce seo kelimeside yoktu verdiğiniz bilgi yanlıştır.Bugün bu olmayan kelimeyi onlarca kişi kullanmaktadır.Sözlükte geçmeyen bir kelimenin varlığı olmadığı anlamına gelmez.
Ayrıca reşit olmayan kişiler bu forumun %25 ini oluşturmaktadır.Yani er yada geç çalışmak zorunda kalırsınız.
Ayrıca iyi niyetiniz için teşekkür ederim ilk dolandırılma vakam değil daha öncede siz seo yapın ben şimdi parayı yatırıp geliyorum diye gidip gelmeyen çok kişiyle karşılaştık.İyi niyetli olduğunuz sürece dolandırılmaya mahkumsunuz.Artık temkinliyiz ama yinede elden birşey gelmiyor.
Ben teşekkür ederim iyi niyet "seo" sektöründe her zaman kötüyü getiriyor.
İngilizce kelimelerin sonuna "cı,cu,cü" ekleri getirilerek meslek haline çevirilemez.
arama motoru optimizasyoncusu olabilir fakat seocu diye bir tabir olabilir fakat meslek ve kelime olamaz. Türkiye'nin dili Türkçe olarak kaldığı sürece olamaz. Sizin verdiğiniz bilgi maalesef yanlış haklı çıkmanızı isterdim fakat Türkçe'de böyle bir kelime yada Türkiye'de böyle bir meslek yok. Arama motoru optimizasyoncusu var ve bunu yazmak yerine kısaltıp seo+cu diyorlar.
Seo uzmanı yada danışmanı demek daha kısa olur diğer uzun alternatife.