ben kıbrıstayım sana sadece şunu söyleyeyim kıbrısta arabasız yaşanmaz!.Bu çok açık ve net zengin,fakir demeden burda hemen herkesin arabası var benim eski okulun hademesi mercedes ile gelirdi okula Türkiye'den gelenler şaşıp kalırdı bu duruma .Benim arkadaşım yakındoğu üniversitesinde hukuk okuyordu okulun çok zor olduğunu sürekli çalıştığını biliyorum.Kendisi futbol düşkünüdür bir ara maç varken kendisininde izlediğini düşünüp aradım ama kendisi maç izlemek yerine kütüphanede ders çalışıyordu ne kadar zor olduğunu anlamışsındır yakındoğu son zamanlarda inanılmaz gelişti yeni binalar yapıldı.Okul lefkoşanın girişinde.Eğer büyük şehirde yaşadıysan kıbrısa alışman zor olacak.Sana tavsiyem eğer maddi yönden sıkıntın yoksa evi girne'de tut hergün arabayla okula 15-20 dk içinde gidersin.Girne'nin havası daha güzel ve temiz ayrıca denizide var canın sıkıldığında sahile gidersin bende kıbrısı sevmiyorum ama Türkiye'ye gidince bir an önce kıbrısa dönmek istiyorum bu durumu bende anlamış değilim soracağın başka birşey varsa çekinme sor elimden geldiğince cevaplarım.Bu arada benzin Türkiye'nin neredeyse yarı fiyatına gezebildiğin kadar gezersin