OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 aydır Özgür beyle çalışıyorum yaklasık 8 10 tane web sitesi tasarımı yaptırdım çok güzel işler çıkarıyor ,gözünüz arkada kalmadan güvenebilirsiniz.
Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp tasarım , giydirme işi yaptırıldı. Gayet Başarılı.
ZoOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-ticaret sitesi Tasarım ve Giydirme işi verilmiştir. Tasarım tamamlandı şuanda giydirme aşamasında. cok yakında teslim edilcektir. çok güzel bir çalışma oldu. çalışmalarını özenle ve düzenle calışan nadir r10 üyelerindendir.
breaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel tasarımları var 5 iş verildi hepsini zamanında sorunsuz sekilde teslim etti gönül rahatligi ile calisabilirsiniz yeni bir is daha verildi
ismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür Beyle 2 aydır çalışıyorum verilen işleri zamanında teslim etmiştir. R10 un en iyi tasarımcılarından biridir.
Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür'le arkadaşlık sitemin tasarımını yapması için anlaştık. Tasarım gayet hoş oldu

Teşekkürler.
GR_BaTTaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten güzel işler, daha once 2 kez calısmıstık. 3. işede başladık..
DokuzTug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla 1 tane arayüz 4 tane logo çalışması yaptım r10'da gördüğüm en iyi tasarımcıların başında geliyor kendisine teşekkür ederim hayırlı işler.
yalovahosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir süre önce e-ticaret sitesi yapılmıştı. Sabırlı ve başarılı teşekkür ederim.
onur1917 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isteklerinize kolaylıkla cevap veren bir arkadaş, başarılarının devamını diliyorum, iş yaptırmaktan mutluyum.
Konumun yanlışlıkla silindikden sonra tekrar yapılan yorumlar için teşekkür ederim.