1 senedir bilge adam kursuna gider gelirim Herkese okusun lütfen!...

Kariyer kartı aldım. 8 binede alan var 12 binede. Tüm eğitimleri alıyorsun. Yazılım ve veritabanı uzmanlığı eğitimini bitirdim hocamız müdür yardımcısıydı çok profesyoneldi. Yan sınıfdaki hoca yeni mezun bişeyden anlamayan hocaydı herkes dert yanardı şansLı iseniz güzel hocaya düşersiniz. Eğer alt yapın yoksa herşeyi temelini ögrenmekle kalırsın. İşe gidiyorsan kursta çok zorlanırsın Çünkü sözde oracle gösteriyorlar ama 2 hafta. Yani herşeyi göstermek için gösteriyorlar ve yüzeysel. Sürekli çalışman gerek. Eğitim bittikten sonra 15 kişiden 3 kişi 1-2 ay içinde iş bulabildi. Birisi pc mühendisi birisi matematik müh. Tahminim onlarda okuldan şansı tuttu. İş falan buluruz derlerse tamamen yalandır. Çok kavga edenleri gördüm kimseye iş bulmuyorlar. Sınıfta sadece bu eğitim için 3 binede kayıt olan vardı 5 binede

Şuanda web grafik eğitimi alıyorum. Oda haftaya bitiyor. Bu eğitimde programları ögreniyorsun. Yararlı olabilecek bir program ama html css konusu yüzeysel geçiliyor. Flashta ise as konusuna star stop yazmaktan başka bişey ögretmiyorlar Bu eğitim için sınıftan 2.5 binede 4 binede kayıt olan var.

Belgeleri kafanıza takmayın herkese üstün başarı belgesi veriyorlar yazılımda herkes aldı. Ama şirketler çok takmıyor. Microsoft gelmesi dediğiniz sadece takılım sertifikası. Gerçek sertifika istiyorsanız microsoftun düzenlediği sınava girmeniz gerekli.

Peki sonuç ne oldu derseniz şuan türkiyenin en büyük web ajansında çalışıyorum ama bu eğitimlerden önce girmiştim.