Daha 1 hafta önce bana seo yaptıran biri tarafından dolandırıldım.Kişinin isim verip kefil gösterdiği kişi sadece msn de vardı tanımıyorum dedi ve ben 4 saat boyunca oturup emek verdiğimle kaldım.Kişi 1 saat sonra geliyorum dedi ve kendisi şuan 1 haftadır ortada yok.Evet çakma seocu çok malesef 14-15 yaşında annesinin babasının hesabı ile para alan ve internette seo ile okuduğu meta düzeltmekten başka birşey yapamayan kişiler.Bakıyorum ki o kadar piyasayı ele geçirmişler ki yapacağın en ufak yanlış hareketi kolluyorlar.Ucuza seo yaptıkları için müşteriye cazip geliyorlar ama baktığımızda gerçekten sonuç müşteri için hüsran oluyor.Malesef arkadaşlar isim soyisim falan fıstık almak yetmez kendinizi korumak için 15 yaşında adamı gidip şikayet etsen en fazla kulağını çeker gönderirler.Kendinizi korumak istiyorsanız seocu ile seo yapın.yaptığı herşeyin mantıklı açıklamasını isteyin.Abidik gubidik sallamaya başlarsa o zaman dolandırıldınız demektir.Tabi bazı seo sırları vardır bunlar istisnadır.Kendinizi korumak istiyorsanız akıllı olun.Ama seo yaptırırken seocunun peşin alması gayet doğaldır.Biz müşterilerden daha fazla dolandırılıyoruz.