Must4f4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala karar vermediler kimi alacaklarına. Sabah ntvsporda misimovic yazılışı sanırım ondan vazgeçildiği yazıyordu. Dün ise 3 yıllık anlaşma sağlandı diyordu. Arkadaşlar allah size kuvvet versin yönetim ve teknik heyet birbirinden çok kopuk çalışıyor bu sezon

Basından her duyuluna inanmamak gerekiyor.Adamlar ilk haberi biz vericez diye nerden birşey duysalar çat gs şunu almak üzere diye yazıyor.Olaylar aslında bundan kaynaklanıyor.Gs de büyük ihtimal pazarlık yapıyor uzuyor transferler yada komple yatıyor.Belki gs yönetimi sadece fiyat aldı o bile duyulsa anında haber gs şunu alıyor diye.Bukadar ismin birarada geçmesi falanda taraftarı sinirlendiriyor hadi alsanıza diye.Zaten rijkardda röportajlarda belli ediyor olayı yani bilgisi dahilinde para konusunda netleşme sağlanmadığından transferlerin aksadığını biliyor.

Olayın tek can sıkıcı yanı transfer sezonu bitmek üzere hala netleşmemesi yoksa dün tvde bunu yazdılar bugün şunu yazmışlar umrumda değil adamlar ekranı dolduruyor boş habersiz kalmayalım diye.

Ben galatasaray.org de görmeden hiçbir transfer haberine inanmıyorum