Arkadaşlar 5-6-7-8 yıl filan oldu. Kız çocukluk aşkım. Aynı mahalledeyiz ve en son ayrıldığımızdan beri görüşmüyoruz. Aile dostlarımızdı. 2-3 ay önce karşılaştık, hiç konuşmadık. Ben bunu sürekli faceden takip ettim en son çakma bi facebook hesabıyla ekledim filan, fromspring i varmış. Sürekli saçma saçma sorular sordum sahte kimlikle. En son duygu sömürüsü filan yaptım ve bi arkadaşın önerisiyle şunu yazdım;

Bana yalandan da olsa son kez seni seviyorum de, melekler günahını bana yazsın... cevap: Seni seviyorum caneem ♥

Yani kız herşeye küfür edip bir kenara atardan değil ama. Korkuyorum galiba mesela sokakta görüp iki dk gel bişey söyliyicem dediğimde, işte unutamadım filan dersem uff bunumu dicektin filan derse kafayı gömerim (şaka tabiki ama morelim bozulur)

Ufaktan ufaktan hissettirmem için facesinin bende ekli olması lazım ama eklemek istemiyorum, onun eklemesini nasıl sağlayabilirim? veya nasıl yaklaşmalıyım. Yardımm lütfen.

Ne yapıcağımı bilmiyorum, asosyal oldum zaten evden çıktığım yok. Belki bu kız düzeltir beni.