HaB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam Ya Ben Alırım Lisansı Bizim Başkandan %75 Nasılsa Akrabam Gibi Birşey , Bizim Başkan Çok İyi Dengesiz Falan Değil Seviyorum Adamı Ama İşte Kadroda Yer Bulamıyorum ( Takımımı Seviyorum Ortamı Seviyorum Kıskanıyorum Adamlar İlk 11 Oynuyo Veya Arkadaşım Başka Bi Takıma Transfer Oldu Onuda Kıskandım Kıskanmadım Demiyeyim Şimdi Gitmek İstiyorum Uleen
Açıkcası ben başkandanda değilde aynı şekil kadroda bulunanlarla anlaşamıyordum..Adam grup gurmuş kimse benle konuşmuyor koskoca maçta bir tane pas vermiyorlardı adam akıllı..

Kapta hariç muhabbettim yoktu milletle yoksa ayrılmazdım başkan çok şükür cebimize para koyuyordu ilk gün gittiğimde antreman bitti çıktım baktım cebime birşey sıkıştırdı birşey demedim biraz ilerledim cebime baktım 90 tl koymuş cebime İlk futboldan paramı kazandım diye baya bir sevinmiştim bir gün yüreklenip takımı terkettim diye gidip özür dilemek istiyorum ama insan utanıyor...

Bir ara hevesimiz vardı amatör kulüp kuralım diye ama baya masraf gerekiyordu vazgeçmiştik