Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hab şöyle yap git adam akıllı bir ekip bul başkanınla otur filan aile sebeplerini göster vs ayrılmak zorundayım de azıcık duygusallık yap eminim başkanın lisansını o kulübe vericektir..

Adam akıllı kulübünde oynadıktan sonra istediğin bir kulübe gidersin...

Sen sen ol dengesiz başkanların bulunduğu amatör kulüplerde oynama sonun benim gibi olur aman Allah..

Yağmur çamur demeden yaptığımız antremanları bilirdik..Bizim stad toprak sahaydı yağmur yağdı yüzüyorduk deyim yerindeyse
Tamam Ya Ben Alırım Lisansı Bizim Başkandan %75 Nasılsa Akrabam Gibi Birşey , Bizim Başkan Çok İyi Dengesiz Falan Değil Seviyorum Adamı Ama İşte Kadroda Yer Bulamıyorum ( Takımımı Seviyorum Ortamı Seviyorum Kıskanıyorum Adamlar İlk 11 Oynuyo Veya Arkadaşım Başka Bi Takıma Transfer Oldu Onuda Kıskandım Kıskanmadım Demiyeyim Şimdi Gitmek İstiyorum Uleen

Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
23'üne kadar yetiştirilmenden sorumlular ve 23 yaşına kadar onlar satmadığı sürece hiçbir yere gidemezsin. Taa Filiz lisans adıyla bilinen ilk lisans'ın kuralı bu.

(Kendimden biliyorum, transfer olamadım..)
Hmm Araştırmak Lazım.. Teşekkürler

Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisansımı hiç almadılar şöyle söylüyeyim göztepede bir maçta izlemişler beni şansya o maçta 1 gol 1 asist oynamıştım ofansif sağ mevkide görevliydim..

3 Aylık deneme anlaşmışlar alt yapı hocası söylemişti bende göztepe amatörde diye kabul ettim gittim onlara..

Bir kaç hazırlık maçında görev aldım adam diyordu sürekli 11 de yer alıcaksın sana güveniyorum bende ne güzel alt yapıdan as takıma transferim diye havalanıyordum orda burda..

Daha sonra bazı gerçekleri anladım ayrıldım lisansım göztepede kaldı..

Ama çoktan süresi bitmiştir gidip bir kulüp bulup yenilemem lazım ama nasıl olucak işler bilmiyorum nerden baksan 4 yıl önceydi bir kaç prosedür değişmiş..

Seni bırakmak istemiyorsa lisans süren bitene kadar takımdan ayrıl bitince senin isteğin olmadan yenileyemezler..Tabi sana sözleşme filan imzalatmadılarsa bizim bir arkadaş 5 senelik imzalayıp hayatını karartmıştı..Ayrılamıyordu bir türlü

üzüldüm sana yaa gerçekten