bana -rep vermiş bir arkadaş ve şöyle de eklemiş:
Alıntı
hahaha sen yazık ediyorsun kendine buralarda. chpnin elinden çıkacak yargı diye nasılda korku sarmış

)
sen kendini çoktan ziyan etmişsin be dostum. aklını ve vicdanını tatile göndermiş, "beyim, ağam bilir" moduna girmişsin.
Allah'a şükür hiçbir şey için hiç kimseden korkum yok.
ancak sen gerçekten korkuyor olmalısın ki, partizan zekanla yaptığın bu yorumunun arkasına adını yazamamışsın.
ben yukarıdaki açıklamamda herhangi bir partiyi savunmadım.
partizanlık veya siyaset yapmadım. siyasi eğilimimi çok merak eden varsa söyleyeyim; 2007 seçimlerinde mhp'ye oy verdim. bu seçimlerde de büyük ihtimalle chp'ye oy vereceğim.
bu akp zihniyeti her yerde kendini ele veriyor. bunlar demokrasiden dem vuruyorlar, ancak referandum aleyhine yapılan ve herhangi bir partiyi hedeflemeyen açıklamalara bile tahammül gösteremiyorlar.
soruyu soran arkadaş; yukarıda alıntıladığım ifade, bana -rep veren partizan arkadaşın ve onun zihniyetindekilerin yaklaşımı. bu adamlar o anayasa değişikliği ile ülkeye, bu ülkenin vatandaşı olan sizlere "daha fazla demokrasi" getireceklerini söylüyorlar.
al sana demokrasi. çakma demokratlar ve onların çakma demokrasileri, işte yukarıdaki alıntıda olduğu gibi, bu kadar oluyor.
adam olayı parti düzeyine indirerek olaya bakışını, demokrasi anlayışını ve seviyesini ortaya koyuyor. 