Smirnoff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
the dependency service or group failed to start hatası
Event Type: Error Olay Türü: Hata
Event Source: Service Control Manager Olay Kaynağı: Hizmet Denetim Yöneticisi
Event Category: None Olay Kategorisi: Yok
Event ID: 7003 Olay Kimliği: 7003
Description: Açıklama:
The Print Spooler service depends on the following nonexistent service: <servicename> Yazdırma Biriktiricisi hizmeti aşağıdaki varolmayan servisine bağlıdır: <servicename>
Event Type: Error Olay Türü: Hata
Event Source: Service Control Manager Olay Kaynağı: Hizmet Denetim Yöneticisi
Event Category: None Olay Kategorisi: Yok
Event ID: 7001 Olay Kimliği: 7001
Description: Açıklama:
The Fax service depends on the Print Spooler service which failed to start because of the following error: Faks hizmeti aşağıdaki hata nedeniyle başlatılamadı Yazdırma Biriktiricisi hizmeti bağlıdır:
The dependency service does not exist or has been marked for deletion. Bağımlılık hizmeti veya yok silinmek üzere işaretlendi.
Resolution Kararlılık
To resolve the problem, fix the dependency information for the Spooler service. sorunu çözmek için, Biriktiricisi hizmeti için bağımlılık bilgilerini düzeltin.

Click Start, Run and type the following: Çalıştır'ı tıklatın ve aşağıdaki başlatın:

CMD /K SC CONFIG SPOOLER DEPEND= RPCSS CMD / K SC bağlı CONFIG Biriktiricisi = RPCSS

Alternately, to accomplish this using Registry Editor: Alternatif olarak, bu Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kullanarak gerçekleştirmek için:
Click Start, Run and type Regedit.exe Başlat'ı ve Çalıştır'ı tıklatın ve tip Regedit.exe

Navigate to the following branch Yönlendirmek aşağıdaki dal

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Spooler HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Biriktiricisi

In the right-pane, double-click the DependOnService value tıklayın sağ bölmesinde çift DependOnService değeri

Delete the existing data, and then type RPCSS Sil mevcut veri ve yazın RPCSS

Close Regedit.exe Yakın Regedit.exe

Alıntıdır bunları okuyup deneyin isterseniz... (Google translate kusura bakma tarzanca çevirdi, iftar vakti olduğundan bende tam okumadım çeviri yapmadım)