hocam ben sadece yaşadıklarımı anlattım... bir de hakaretinin doğru bulmadm diyip -rep atanlar var hiç problem değil. kötü birşey de söylediğimi düşünmüyorum. ne eksik ne fazla birşey anlatmadım yaşadıklarımızda.

sen zamanımı çaldın, karaladın fln demissin. zamanını çaldıysam kabul ediyorum 10 dk çalmışımdır. o da hesabımda para kalmamış ne yapalım paypal ile mi ödüyeyim yok sa yarınımı beklersin dedim. zaman çalmak ta o süre zarfında havale yapmak için hesabıma girip paramın kalmadığını gördüğüm süredir. direk çıkartıp paramı yollamadın oyaladın beni diyorsan diyeceğim birşey yok... öyle bir laf etmissin ki sanki scripti kurdun aylarca beklettin...

bana gereksiz insan demissin birşey demiyorum ne istersen diyebilirsin. herkesin görüşü kendinedir. güven konusun da da hiç trade olayına bakmam beni bilen zaten biliyor... en azından 10 tl lik kontor satışlarından trade im yok... o yüzden de 100 lerce trade im yok.

yaşadıklarımı anlattım. almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur.. iftarımı yapıp üzerine sodamı içeyim. güzel ce sindirmek lazım sonra migdemize oturmasın...