Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz sakin lütfen @Divxci, bazı sözlerinde hakaretler olmaya başladı tanımadğın insanlar hakkın da yorum yaparken daha dikkatli ol lütfen. Herkes kendi görüşüne göre mantıklı konuşurken ortalığı kışkırma lütfen.

Herkes kendine göre haklı, herkes kendine göre hizmet verir, kimisi öğretmen olur askerin çocuğunu okutur, kimisi asker olur öğretmenin çocuğunu korur, kimisi bilim adamı olur askerin daha teknoljik silah kullanmasını sağlar. Önemli olan orta yolu bulup, insanları soğutmadan vatanına hizmet etmesini sağlamak. Bugüne kadar 1000 yıldır bu topraklar da böyle oldu böyle de olacak, işleri farklı yerlere çekip durmayın lütfen sadece kışkırtıyorsunuz.

Kendi açımdan demek gerekirse 2001'den beri zaman zaman Türkiye de zaman zaman dışarı da yaşadım, burada kilerin %99'un dan 3 yılda nasıl başka pasaport alınır ve 28 gün askerlik yapılır biliyorum ama benim döneceğim yer doğduğum yere olacağından babalar gibi de askerliğimi yapacağım ama bunu 6-9 neyse komutanın keyfi iyi olsn iyi hizmet etmek yerine, adam gibi madem benim iş gücümü kullanıcaklar maden benim beyin gücümü kullanmak istiyorlar adam gibi ona göre işle yapmak isterim. Finans biliyorum diye kantin'in muhasebesi tutarak değil.
Hakaret etme derken, devletin en önemli kurumunu ayaklar altına almış ezmiş hakaretin en babasını yapmışsın be kardeş! Ne demek (komutanın keyfi yerine gelsin) sen askere gittin mi ? Askerliği komutanların keyiflerini yerine getirdiği kurum mu sanıyorsun ? Şunu unutma aldığınız cezalar bile askeriye'ye göre eğitimdir. ben Türk oğlu Türk'üm 18 aylık askerlik yaptım. Şuan askere alsınlar özellikle güney doğuya "İşim gücüm var herşeye sahibim Allaha şükür" yemin ederim, Allah bu bilgisayar başından kalkmayı nasip etmesin ki gidip seve seve bir 18 ay daha askerlik yaparım.

Kusura bakmayın, devletimiz milletimiz bu durumda iken 3 ayın hesabı yapıldığın da benim kanıma dokunuyor.