selam,

bir çoğunuz konu başlığında ihs ismini görünce ne sorun olabilirki demişsinizdir sanırım.

Elbette hemen her konuda müşteri güvenini sağlamış bir firma ihs,tabi bunun karşılığınıda uyguladığı yüksek fiatlarla fazlasıyla alıyor.
Kaliteli hizmet veriyorsa bunun hakkınıda alacak,buna sözümüz yok.

Fakat hosting paketlerinde verildiği söylenen limitlerde tezatlık olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.
bir tarafta böyle sağlam bir firma diğer tarafta müşteriyi yanıltmaya yönelik bir uygulama kafada soru işareti bırakıyor.

almış olduğum hosting paketi 5 domainlik , verilen veri tabanı sayısı da 5 adet,domain başına subdomain açma limiti 2, burya kadar sorun yok.

ama alırken dikkat etmediğimiz bir sorun uygulamada karşımıza çıkıyor.

veritabanı limiti 5 domain karşılığı 5 adet olduğundan sorun yok gibi görünen olay subdomain açmaya kalktığımızda problem olarak ortaya çıkıyor.

5 domain hakkımızı kullanıp veritabanı limitimizi bitirdiğimizden subdomainlere veri tabanı açamıyoruz.

ozaman domaini kaldırın subdomaininizi açın gibi bir söylem ortaya çıkıyor ihs yetkililerinden.yada paketinizi yükseltin deniyor.

şimdi burda paketi alanın suçu nedir.mantıken bakılınca domain başına 2 subdomain açma limitinin olması ayrı bir hak olarak görünüyor.

e be kardeşim sen domain başına 2 subdomain verirken böyle bir sorun yaşanacağını düşünmedinmi.

müşterinin 5 domain kullanım hakkı subdomain açmasına göre değişiklik gösterecekse nerde kaldı paketin 5 domain limitli olduğu.

tamam,veritabanı disk limitini belirtmişsin, niye bu disk limiti varken birde veritabanı sayısı limiti koyarsınki.

ben paketimdeki v.t. limitimi istediğim sayıya böler az yer kaplıyan domaine az limit çok yer kaplıyana çok limit ayırırım.Disk limitim dahilinde dilediğim sayıda
veritabanı oluştururum.kimene.

bu kadar basit bir sorun yüzünden müşteriyi yanıltıyor görünmenin anlamı varmı.
Koskoca ihs ye hiç yakıştıramdım bu uygulamayı.
tez zamanda değiştirmeleri dileğiyle.