Site adresi: ****** içerik var+ciddi alıcılara verilecektir
Site için istenen fiyat:1 milyar ve üstü tekliflere açığım
Sitenin aylık getirisi:500 TL // Günde 7 8 9 TL gg splah bırakıyor //video altı ve üstü haftalık 25 TL //video önüde haftalık 20 25 TL // diğer reklam alanlarına hiç çalışma yapmadım ...Aylık 500 TL civarında bir geliri vardır
Sitenin açılış tarihi: 2009-11-29
Kategori, sitenin içeriği nedir: film izleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: pm
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 11 ay // pr1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: topluca
Hosting dahil midir: aylık 10$ felan host ödemesi var
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: r10 da satılan 100 TL lik tema mevcut
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

21 Ağu, Cts 4187

22 Ağu, Paz 4680

23 Ağu, Pts 3981

24 Ağu, Sal 4660

25 Ağu, Çar 4725

26 Ağu, Per 4518

27 Ağu, Cum 4941

28 Ağu, Cts 5497

29 Ağu, Paz 6684

30 Ağu, Pts 6211

Arkadaşlar öncelikle söyleyim kimse sakın bu fiyat istenir mi vs gibi laflar söylemesin.Ben kendi yaptığım harcamaları + kendi siteme güvendiğim için bu fiyatı istiyorum.

Sitenin hiti sürekli artmaktadır ciddi alıcılar ulaştığı zaman sayyac dan görebilirler.

Sitenin 15k bir sitede 3 4 aylık link i mevcuttur
Sitenin 40k lık bir film sitesinde link i mevcuttur ve 7 sinde süresi dolacaktır.
Siteye film izle kelimesinde sıralamada olan bir siteden henüz bugün link aldım 3 aylık.
Sitede r10 da satılan wordpress temalarından almıştım fiyatı 100 TL dir

film izle kelimesinde 4. sayfaya kadar çıkmıştı ve hergün yükseliyordu ama bugün 5. sayfaya geldi site.aynı zamanda diğer kelimelerinde yükselmektedir.

Siteye kesinlikle herhangi bir kelimeden hit gelmemektedir hitin %90 ı konulara geliyor.

Forumda ciddi alıcılar kendini belli ediyor eğer siteyi görmek isteyen arkadaş varsa 05547441147 numaradan arayıp site ismini öğrenebilir ve teklifini iletebilir.Dediğim gibi kimse pahalı vs demesin siteye ben 1 milyar ve üstü teklifleri uygun gördüm siteme bu ücreti istiyorum.

Sitede 5 adette link bulunmaktadır

Forumda beni bilen bilir sattığım film siteleri 3 4 milyardan tekrardan satılmıştır ve ciddi derecede sattığım arkadaşlar kar elde etmişlerdir.

Neyse fazla lafı uzatmayım eğer ciddi alıcı arkadaşlar varsa telefon numaramı yazdım ulaşabilirler