Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır Ogame ile ilgileniyorum ve bu konuda baya tecrübeli hale geldim.Site satışındaki konularımı da inceleyecek olursanız, aylık 1 k üstü gelirli ogame sitesi satışlarım oldu.
Sitelerde kullandığım script,birçok bugların kapattığımız yeni eklentiler kurduğumuz,tam bir para makinası olan ogame scriptidir.Script ben ve arkadaşlarım tarafından uzun uğraşlar sonucu geliştirilmiştir.Piyasada birçok script var ama inanın bana hepsi çöp.Bu scripti kurduğum her sitede ilk aydan en az 1.000 lira kazandım.Ancak işe yeni başlayacaksanız, en kötü ihtimal 500 lira kazanırsınız.
Tabi sadece script yetmiyor, ayrıca scriptin yanında , para kazanma stratejisini de anlatacağım.
Evet arkadaşlar vereceğim tüm yöntemlerle en geç 1 ayda scripte verdiğiniz parayı çıkartacağınızı garanti ediyorum.Eğer çıkaramazsanız paranızı geri iade edeceğim.Script satışı sadece 3 kişiye yapılacaktır.
Siteyi ilk başlarda hızlı bir host üzerinde barındırabilirsiniz.Siteniz gelişince vps ye taşımanız gerekebilir, tabi bu kazançlarınızla doğru orantılı bir şekilde gerçekleşir.
Eski sitelerimin konuları:
https://www.r10.net/site-satisi/66075...un-sitesi.html
Demoya konulardaki sitelere giriş yaparak bakabilirsiniz.
Tüm kurumlar tarafımca yapılacaktır.Ayrıca her türlü teknik desteği de vereceğim
Fiyat 400 TL