constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir şey merak ediyorum.Mesela wordpress alt yapılı bir video sitesi kursak.Orda ki video playera entegre edebiliyor muyuz?Yani wordpress video sitesi için de uygulanabilir bir sistem mi?
Jw player ile aynı paramtreleri kullanır file, image, autostart vs. fakat eğerki ben reklamlarıda embedded dan dinamik olarak yöneteceğim diyeceksiniz, tabiki ek olarak reklam paramtreleri gelecek , demolardaki sayfa kaynağına bakarsanız klasik bi jw embed olduğunu görürsünüz.
Ama wordpress proplayer eklentisi için sormakta iseniz, Proplayerla uyumlu bir version bundan önce çıkardım BURDAN
bakabilirsiniz. bu versiyon tam uyumludur atar kullanırsınız hosta o derece.
ReFaceVip için eğer sipariş talebi olursa belli bi miktarda bu versiyon içinde proplayer uyumu düşünebilirim, ama şu var burda ek ozellik olarak reklam paramtrelerini gireceksiniz.
Her sistemle klasik embed kullanarak kullanabilirsiniz. Örneğin ben wordpress sitemde şuan kullanıyorum. facenvideo.com IE ile verdiğim adrese girerseniz görebilirsiniz
xFaulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hacı player tasarımları çok kötü ya. ve KB'si yüksek olduğudan bazen geç yükleniyor. yüklenene kadar beyaz boşluk oluşuyor. acaba bana standart longtailvideo playerine bu hotlink korumasını çözümlü halde ayarlayabilir misin?
tasarım çok kötü? video player tasarım bence gayet uygun,ilk kez böyle bi yorum aldım ama tabiki her eleştiri önemlidir. kb si büyük değil 27 kb . beyaz boşluk tam anlayamadım ama yükleme ekranı hariç bişey çıktıgını görmedim, belki serverin yavaş anlarına denk geldiniz. Maalesef başka player modifiye vs işlemi yapmıyorum . Facebook çözümlü ürünüm bu ve önceki Reface versiyonlarıdır