sürekli zaten özgün içerik yazıyordum,hala da devam ediyorum. Title değiştirdim, yeniden değerlendirme istedim tüm aldığım backlinkleri kaldırdım 1 haftadır hala aynı durumdayım
ya bilenler çok iyi biliyor yada sizin bazı eksiklikleriniz var, en baisitinden sitemapin için google istek gönderip pingletebilirisin, yeni paylaştığın bir yazıya ait linkini twit edebilirsin, twitir saniyesinde index alan bir platform, sen yeni bir girdi yaptığın zaman google bunu anında twitter üzerinden zaten alıyor, sonrasında ise link gelen siteye yönlenip botunu senin sitene sokuyor.
aynı şekilde digg, facebook, reddit vs vs.
dün bi blog açtım, 1 adet yazı ekledim ve digg + teitter yaptım, sende 5 dakka, ben diyim 10 dakka sonra indexlendi.
sitelerin tutarsızlığı ile alakalı ;
Google hala hoş geldin beş gittin olayını yapıyor, bunun en basit örneğini şu an üstünde çalıştığım biber hapında görebilirsiniz, yeni gelen domain + 5-10 back yada hck link ile girdiği anda 1. sayfada, 1 hafta 1. sayfada takılıyor, sonrasında ise beş gittin olayı ve minimum 400.
bunun dışındaki söylenenler hepsi tamamen kişisel tecrübe, birisi google şöyle yapıyor google böyle yapıyor, pagerankı buna göre veriyor bundan dolayı spam alıyor gibi saçmalıklara inanmayın, paylaşılanları tecrübe edin, kendiniz deneyin, çoğu kişi burdaki tecrübesine dayanarak değilde, yabancı yada yerli kaynaklardan aldığı bilgiler dahilinde hareket ediyor, buna bende dahil.
netice olarak yeni açılmış bir siteden minimum 4-5 aylığına ümit etmeyeceksiniz, gerçek manada yukarlarda tutunabilmek için sitenizin belli bir düzene girmesi, google tarafından artık normal şekilde biliniyor olması gerekiyor, ve en önemli nokta, yükselmek istediğiniz anahtar kelime ile backlink - hcklink yada tanıtım yazısı yapmak.