seoros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Siteler kolay indexlenmiyor diye birşey yok. Aksine artık daha hızlı indexleniyor. İndexlenmeme gibi bir sorunla henüz karşılaşmadım.
Ben kendi küçük imleme sitelerimi kullanıyorum. Yüzlerce, binlerce kişinin bir anda hurraa diye yüklenip çöplüğe çevirdiği yerler yerine kendi küçük microbloglarınızı inşa etmenizi tavsiye ederim.

2.Sitelerin önbelleği geç alınmıyor. Arama sonuçlarına geç yansıtılıyor. Eğer bir süre sonra cache çıktığında tarihe bakarsanız siteyi açtığınız günü veya 1-2 gün sonrasını gösterdiğini görebilirsiniz.

3."Benzer" kısmı hiç dikkatimi çekmedi, onun için yorum yapamıyorum.

4.Hayır böyle birşey yok. Doğru yerlerden yapılan tanıtımlarla site eskiye nazaran çok daha iyi yerlerden sıralamaya giriyor. Tabiki burada en önemli nokta tanıtım alınan sayfayı güçlendirmek. (Tanıtımı aldım hadi bana eyvallah diyorsanız etkisini görememeniz normal.) Özellikle keyword domainlerde 3 gün içerisinde ilk sayfadaki yerini bile alıyor.

5.Evet backlink çalışması yapıldığında bir süreliğine ortadan kayboluyor fakat yüzde 80 eski yerinin bir kaç sıra üstünde çıkacak şekilde geri dönüş yapıyor.

6.Bu zaten çok gereksiz bir olay. Bir anda 3 ayda 1 konusu bile imlenmeyen ergen Ahmet'in sitesi bir anda 180 farklı yerden sadece 20 TL'ye imleniyor.( Daha ucuza da yapan var sanırım. ) Çekirge gibi 3. zıplayışta kafası eziliyor.
Bu paketleri alanların bir çoğu sürü psikolojisine kapıldığı için alıyor.

Not: Değerlendirmelerim yabancı içerikli siteler içindir. Türkçe uzun zamandır yeni site açmadığımdan bir yorum yapamayacağım.
en son cümlene bayıldım.

yanlız denediğim yabancı sitelerimdede aynı sorun ile karşı karşıyayım. ancak tabiki Türkiye'deki gibi bu iş ayyuka çıkmış değil. Sanırım Google bizim lokasyon üstünden yeni bişeyler deniyor.

arama sonuçlarına geç yansıtılıyor evet. cache aldığını gördüğüm zaman cache url'si açıyor ise görünen tarih 1 haftadan daha eski oluyor.