Arkadaşlar Merhaba;
Daha önce aynı konuyu
burada açmıştım. Piyasa araştırması yapmak için. Şuan işi yaptıracak firma yada coder'ı arıyoruz. Şartlar uyarsa anlaşmamızı hemen gerçekleştiricez.
Domainimiz ve Hostingimiz hazırdır.
Alt yapı çalışmalarımız %90 oranında tamamlanmıştır.
Yaptırmak istediğim firma rehberi tüm sektörleri kapsamayacak sadece tek bir sektöre hitap edecektir.
Yazılım Full Seo uyumlu olmalıdır ki zaten kullanıcağımız anahtar kelime 5'i geçmeyecektir. Çok fazla rekabet olan bir sektör değildir. Bu yüzden çok fazla kasmaya bile gerek kalmayacaktır.
Yazılımın temiz kodlanması kadar görselliğide önemli. Standart (ücretsiz) üyelik sistemi olacağı gibi Altın Üye şeklinde ücretli üyelik paketleride olacağı için sitenin kurumsal gözükmesi gerekmektedir.
İşin detaylı fizibilite çalışması yapılmıştır. Yani işi alacak arkadaşa hazırlamış olduğum dökümanları verdiğimde herşeyin nasıl olacağı hatta neyin nerde olmasını istediğime kadar hepsini bu dökümanlarda bulabilecek. Bana birşey sormasına gerek bile kalmayacak.
Dediğim gibi rehber tüm sektörlere değil sadece tek bir sektöre hitap edecektir bu yüzden çok çok detaylı kargaşık burgaşık bişey olmayacak. Sektör tek,ama içerisinde ortalama 8 adet kategori olacaktır. Aynı sektörde yer alan firmaların kategorilendirilmesi işlemi yapılacaktır ama bunlar 8 kategoriyi geçmez.O da sadece gruplandırma kullanılacağı için kodsal yapıda da çok fazla uğraştırmayacağını düşünüyorum.(Yanılıyoda olabilirim sadece düşüncem bu yönce)
Örnek site vermek gerekirse,
görselliği açısından e-sirket.com yada sektorden.com'a bakabilirsiniz. Ancak o siteler kadar detaylı tüm sektörlere hitap eden bir site olmayacak bizimkisi fiyatlandırırken e-sirket.com'u yazacakmış gibi düşünüp fiyat vermeyin.Çünkü o site tüm sektörlere benim istediğim tek bir sektöre hitap edecek.
Ciddi olan arkadaşlarla iş anlaşma konumuna geldiğinde daha detaylı görüşülecektir. Şimdilik bu bilgiler doğrultusunda fiyatlarınızı ve iş bitirme süresinizi bekliyorum.
Lütfen referanslarınızı ve şirket olarakmı yoksa bireyselmi çalışacağınızıda belirtiniz.Referans veremeyenlere geri dönüş yapılmayacaktır.
Kodlama PHP tercih sebebi ancak örnek sitelerdeki gibi ASP olarakta bu kurumsallıkta bir iş çıkarırız diyen olursa o şekilde de olabilir.