Adam gelmiş efendi efendi yaptığı bir olayı anlatmış. Ki kendine göre başarı olarak görmüş ve yazmış. Belliki daha önce bu tarz bir çalışma yapamış. SEO adına pek fazla bilgisi ya da rekabetin etkisini bilmiyor olabilir.
Rakibi yok ve birinci sıraya da gelmiş olablir. Ki çalışma ortada , en azından bir şeyler yapmış ve sonucu gelmiş sizlerle paylaşıyor.
"çömez" "gel kapışalım" " yazmayım yazmayım diyorum yazdım aha" " bu ne başarımı" " sende seocu musun" Gibi abuk subuk cümleleri yarım yamalak Türkçeniz ile adama yağdırmışsınız.
Merak ediyorum, siz profesyonel misiniz? Ya da sen neyi başardın?
Bu konunun başlığını cürretkar bir şekilde açmış olması ukalalık yapacağınız anlamına gelmez.
Daha dün forum açıp sağa sola "abi abi" diyerek yardım mesajları gönderiyordunuz.
UNUTMAYINIZ , hiç kimse mükemmel değildir ve mükemmel doğmamıştır.
SAYGISIZLIK etmeyin sağa sola terbiyenizi takının.
Forumun her köşesinde iki kelimeden oluşan mantıksız postlarınız ile mesaj sayılarınız yükseldi diye, az buçuk hit gördünüz diye bir taraflarınız kabarmasın.
Bir zamanlar sizler de yeniydiniz...
İyi forumlar...
güzel ve insana yakışır bir açıklama yapmışsınız. Ne yazıkki bu forumdaki bazı seocu arkadaşlarımız diğerlerini ezerek yükselmeye çalışmakta. Bu arkadaşımız sonuçta kendisini mutlu eden birşeyi bizlerle paylaşmak istemiş, kötüleyeceğinize tebrik etseniz ne olurdu yani.
Birde eklemek istiyorum, bugün o arkadaşımızın sektörde rakibi olmasa bile bu yarın da olmayacağı anlama gelmez.