Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizden zorla radyo host isteyenmi oldu hocam tavırlarınız biraz öyle ben buraya özellik yazmışım fiyat yazmışım. Verirsin vermezsin beni neden eleştiriyorsun arkadaşım sorununmu var benle?

Eleştiri yapacaksan kavga yapacaksan git mecliste yap. Ticari bir ünvanın var sana yakışanı yap. Burda kimseden zorla radyo host almıyorum ki durumumu zaten belirttim ve ben konuya şunuda ekledim. 1 gün daha süre bulunmazsa zaten whmsonic lisansımı kendim alacağım. Yani burdaki benim arayışım seni rahatsız etmemeli madem zarar ediceksin verme arkadaşım ben burda senin aleyhine değil benim aleyhime değil toplulugun lehine açıyorum konuyu. Güzel kardeşim tamam mı?

Haydi hayırlı ramazanlar.

burda sizinle kavga eden kimse yok beyfendi terbiyenizi takının cocuk cocuk hareket etmeyin yazdıklarınızı adam gibi okuyarak yazın burda siz farkında olmasanızda resmen bizim gibi satıcılara hakaret ediyorsunuz okada yazmıssınız size soru sorulduğundamı kızıyorsunuz zaten tavrınız belli size zorla birseyler satmaya calışan yok alaycı uslubunuzla sizi başbaşa bırakıyorum siz en güzeli lisans alın kendinize öğle yok su kazansın bu kazan sın diyerek hareket etmeyin biraz mantıklı olun terbiyeli olun