Herkesin Ramazanı nı kutlar hayırlara vesilmesi etmesi dileğiyle konuya ben de katılmak istiyorum.Kısa konuşucam OYUNSUNUCUM u ender tanıyan kişilerdenim. Ne kadar düzenbaz birileri olduğunu zaten söylememe gerek yok senelerce mahmut kardeşimizi can simidi olarak kullanıklarını zaten bilmyen yoktur. Ne zaman işler boka sarmaladığında yetiş mahmut batıyoruz mahmut dedikleri zamanlarıda bilirim amma velakin işler tıkırına girdiği vakit mahmut senden adi insan yok denildiği zamanları süleyman ve berk denen gevşeklerin ağza alınmıcak derecedeki küfürlerini bilen kişilerden de biriyim. Zaten biraz insanlık denen duygu olsa bu derecelere düşmezlerdi. Usta emeğe yazık karşında ki insanı biraz insan yerine koysan zaten bu durumlara düşmezsin. Sonuç ne oldu OYUNSUNUCUM battı Kağan denen kardeşimizi aldılar sözde inanmayın yalan oyunsunucumu devrettiler Kağana. Oh mahmut sunucuları dolduruyor oh mahmut cok iş yapıyor oh mahmut sunucuları satıyor usta ben yekta dönemini de gördüm Bu mahmut kardeşimize güvenmediler gittiler 15 yaşındaki çocuğa bıraktılar oyunsunucumu sonuc ne oldu hüsran hemen can simidine sarıldırlar yatiş mahmut bitiyoruz. Yazık abi yazık emeğe yazık ilgiye alakaya yazık. Bu arada Berk kardeşim öyle hltv crash atarak sunucuya saldırı yapılmaz saldır nasıl mı yapılır zamanında nasıl yapıldıysa öyle yapılır mesajı aldın sen !!! Ben mahmut kardeşimizin arkasındayım şahit mi istiyolar ben burdayım.