felix59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayın 22'sinde aynısı benim başıma saat tam olarak 13:45'de internet düştü, tam 45 dk boyunca her dakika boyunca aramama rağmen müşteri hizmetleri meşgul çaldı bir güzel iyi dileklerimizi saydıktan sonra, kitap okumaya başladım. saat 17:50 gibi tekrar aradım. ilkinde açan olmadı destek kısmında, 2-3-4-5-6. aramada meşgul sesi verdi yine, okan mı ne diye biri açtı, hattınızda problem var dedi, bende yedim, dedim kaç saattir meşgul açmıyorsunuz dedim, "beyefendi, yoğunluk var" dedi, dedim söyle müdürüne 10 kişi fazladan alsın meşgul çalmasın, düşünün eviniz yanıyor itfaiyeyi arıyorunuz meşgul ?, arıza kaydı açıyorum dedi, dedim aç birşey yapamıyorsunuz bari ticket aç. sonra internet 30 dk sonra geldi, 20:45 gibi tekrar aradılar başka bir yer telekom ancak, bir bayan, anlatıyor işte modeminizde yada iç bağlantınızda problem var diyor. (daha önce telekom adsl de staj yaptım, hatta kurulumlara beni gönderiyorlardı) anlattım durumu bayana o zaman dedi siz anlayıyorsunuz, modemi resetledik hat kontrolü falan yaptı, o arada muhtemel call center'da maç izliyorlar televizyondan sesler geliyor, ileride biri de yorum yapıyor. benlen konuşan bayan yapıştırıyor erman toroğlu gibi yapma diyor (yüksek sesle), arkasındanda buraya kadar sesin geliyor az kıs diyor, o arada modem kurulumu bitmiş, şifreler girilmiş, hat oturur iken, bayan birden çoşuyor "evet, hat geldi" diyor, tekrar anlatıyor efendim, hattınız 9000 e kadar çıkıyor ancak 2000 e düşüyor arada, muhtemel iç tesisatınızda problem var, yada modem de problem var. dedim tamam çalışıyorsa gerek yok, ben yarın cat6e kablosu alır 5. kata çekerim. o zamanda yaparsa modem deneriz. dedim teşekkür ettim. kapattım.

ama genel problem olduğunu sonradan öğrendim. müşteriye bu şekil meşgul olacaksa müşteri hizmetlerine ne gerek var?

kalite : 2/5
hizmet : 2/5
müşteri hizmetleri -5/5
fatura/hız artırımı aramaları : 15/5

aynı sorunu bende yaşadım hep meşgul tabi arada bir modemin sayfasını yeniliyorum tam hat düştü modemin sayfasını yeniledim baktım baglantı gelmiş
durumu anlattım en sonda dedim bağlantı geldi işte ancak ondan sonrası husran download hızı 10-50 kb arasında