Sitesini vermek istemeyebilir. Ben olsam belki bende paylaşmam. SS koymuş bu konuyuda açmış. Daha anlaşılmayacak birşey yok.
Bir iddia da bulunuyor. Olayı kendi tarafından lanse etmiş. Olayın doğruluğunu iki tarafın durumunu da görmeden nasıl anlayabiliriz? SS benim için bir anlam ifade etmiyor. Madem buraya bunu yazabilecek kadar kendine güveniyor, o zaman insanlara SS de yazan şeyin doğru olmadığını ve tam tersi olduğunu da ispatlaması lazım. Yoksa açmış olduğu başlık ve içerik hukuki yönden başını ağrıtabilir. Yazmış oldukları direk olarak kötüleme ve karalamaya giriyor. Sonuç olarak mahallede çocuklar arası futbolcu kartı değişimi yapılmıyor. Resmi bir ticari ortaklık söz konusu. adhood burada yazılanlar yüzünden müşteri ve para kaybediyorum, bu söylemiş olduklarını ispatlasın yoksa maddi manevi tazminat davası açıyorum dese ne cevap verecek? Buradaki herkes artık belli bir yaş düzeyinin üzerine çıkmış insanlar. Kanunen reşit sayıldıkları için artık sarf etmiş oldukları sözlere dikkat etmeleri gerekir. Bence bu arkadaş biraz oturup düşünmeli.