garipserseri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz aylık 10 tl bir radyodan aidat alıyoruz bir 100 dinleyicili radyonun 64 kb aylık masrafını siz hesaplamayı biliyorsanız hesabınızı yazın bizde öğrenelim

madem biz çok para kazanıyoruz demekki hesaplamamızda bir yanlışlık var
sorun değil siz hesabı yapın hala 5 tl verebilecek sekilde hesap cıkartabilirseniz bende bu işi bilmiyorum demektir

biraz mantıkı yapın radyo hosting işine benzemez her türlü sunucu veya vps ile calışmaz bağlantınız en az 1 gb olmalıdır neyse

umarım bulursunuz
Sizden zorla radyo host isteyenmi oldu hocam tavırlarınız biraz öyle ben buraya özellik yazmışım fiyat yazmışım. Verirsin vermezsin beni neden eleştiriyorsun arkadaşım sorununmu var benle?

Eleştiri yapacaksan kavga yapacaksan git mecliste yap. Ticari bir ünvanın var sana yakışanı yap. Burda kimseden zorla radyo host almıyorum ki durumumu zaten belirttim ve ben konuya şunuda ekledim. 1 gün daha süre bulunmazsa zaten whmsonic lisansımı kendim alacağım. Yani burdaki benim arayışım seni rahatsız etmemeli madem zarar ediceksin verme arkadaşım ben burda senin aleyhine değil benim aleyhime değil toplulugun lehine açıyorum konuyu. Güzel kardeşim tamam mı?

Haydi hayırlı ramazanlar.