Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerinize gelince şunu söylemek isterim size işinizde gücünüzde küçümseyici birşey söylenmedi. Shoutchat demişsinizde ben onu yıllardır kullanıyorum zaten. Benim durumum şudur; Sunucuma her ay mecburen ödeme yapıyorum belirttiğiniz tutarda lakin whmsonic lisansım yok. Benim insani bir düşüncemi bu şekilde küçümseyici diyerek katletmenize gerek yok ki sizin ticari ahlakınızı yansıtıyor. Benim düşüncem lisansa vereceğim parayı bir TÜRK firmasına yada şahsi olarak bu işi yapan bir kişiye kazandırmak. Sunucumda alsam müşterilerime dağıtacak değilim 50 60 kişilik radyoyla trafiğimde duracak değil. Düşünseydiniz anlardınız. Öte yandan elektrik işçi hesaplamaları yapmışsınız. Hiç gerek yok. Whmsonici kaldıracak bir sunucuyu 150 liraya alırım. Hemde müşteri edinebilecek kadar + 50 TL lisans = 200 tl. Bu şekilde bu işi hakkıyla yapan insanlar gerekse öğrenciler bulunuyor. Hatta ek olarak bu işi yapanlarda var. Ama kısaca sözün özü nedir derseniz. Aza kanaat etmeyen çoktanda mahrum kalır.

Burda bana hesaplamalar yapmanıza hiç gerek yok. Ben hamdolsun kimseyi zarar ettirecek bir teklifte bulunmadım. Bulunsam farkına varırdım. Bulunmadım çünkü bir çok kişi bu hizmeti bana sağlayabileceğini konu altında yazdı. Ve bugün burada olmayan r10da olmayan bir çok firmada bu hizmeti sağlıyordur bunada emnim.

Siz 1100 tl çıkartıyorsunuz aylık cebinizden tamam ama babanızın hayrına cıkartmıyorsunuz değil mi? Geride kazanıyorsunuz. Bu durumda sizinki sadece aza kanaat etmemek olur. Yoksa kimse her ay cebinden okadar parayı boşa savurmak istemez eminim. Şükür etmek iyidir. Şükürler olsun ki hiçbirşey sizin düşündüğünüz gibi değil

biz aylık 10 tl bir radyodan aidat alıyoruz bir 100 dinleyicili radyonun 64 kb aylık masrafını siz hesaplamayı biliyorsanız hesabınızı yazın bizde öğrenelim

madem biz çok para kazanıyoruz demekki hesaplamamızda bir yanlışlık var
sorun değil siz hesabı yapın hala 5 tl verebilecek sekilde hesap cıkartabilirseniz bende bu işi bilmiyorum demektir

biraz mantıkı yapın radyo hosting işine benzemez her türlü sunucu veya vps ile calışmaz bağlantınız en az 1 gb olmalıdır neyse

umarım bulursunuz