leet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de diyorum ki o kisiler yalan soylemis olmak icin nofollow dagitmiyorlar, aldiklari kaynaklar o sekilde belirtiyordur. Dolayisiyla karsilik beklemeden paylasim yapan insanlardan bu listeleri tek tek kontrol etmelerini beklemek mantik disidir diyorum.
hocam kusura bakma ama ben beklerim, madem bişeyler paylaşıyorsun içeriğini biraz bilmelisin, şimdi mesela .zip bi dosyayı sırf paylaşıyorum diye dağıtsa mesela senin çok aradığın bir script olsa o adamda forumun birinde bulduğu bir link bişey söylemeden al bu dese içinden virusler çıksa sonra yani buna benziyor
anlatabiliyormuyum
tabiki kimseden dörtlük dörtlük ter temiz liste beklemiyoruz, öyle listesi olsa adamın parayla satar, mesela kendimden örnek vereyim parayla aldığım listeleri paylaşmıyorum en temizi onlar.

sizde biliyorsunuz forumda laf olsun laklak yapan ciddiyetsiz iş yapan bir sürü lakait insan var, sözümüz onlara bizim. tabii hatırı sayılır onca insanın nazı tabikide geçiyor bize, şimdiye adamın forumdaki insanlara bir sürü emeği geçmiş kimse kalkıp onu ufak bir hata için yargılamaz sözümüz o kişilere değil

neyse giderek karışıyor kafam zaten dağınık hocam
özetle şu: marifet takdire tabiidir.