Byfresh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem ve entegre calısması icin ellerinize saglık lakin kahvemix ve tüm sistemin lisansı nasıl oluyor onu anlamadım...
cunku bizim yapmış oldugumuz www.freshcik.com/kimdir.html ve warezde acıklarıyla gezen kodun lisansı hmmm...
orjinal dosya bizde oldugu halde lisansımız yokken siz warezdekine lisans yaptırdınız yani çok ilginc repindende anlaşıldıgı gibi...
Arkadaşlar artık bu kadar komik olmayı bırakın 3 yıl önce bu sistemi ceyderim.de/net adresinden kendi sitem için aldım bu sistemin yapımcıları bu adamlar ne siz nede kahvemix diye ortada dolaşan bu sistem bugün iamilkay adlı kişinin bizzat bu sistemi almanyadaki bu şirketten çalarak satmaya başlaması ve wareze sürülmesi durumu bu noktaya getirdi ve ceyderim.de bu satışlara devam etsede eski verimi yakalayamadı ya nasıl komedi dönüştürüyorsunuz işi ben yaptım da yok bizim sitemizde sattığımız nede gibi şeyler yazıyorsun bide buraya yazık ben senin konunun altına aynı şeyi yapamaz mıyım yani baltalayamaz mıyım komik olmayın hakkaten ya benim kendi yapmış olduğum bir sistem var buna milletin kahvemix diye bildiği aslında ceyderim.de adlı türk ama almanyada yaşayan adamların sisteminin benim sistemime entegresidir benim sattığım orjinal kodları yani warezden alıp sizin gibi onarma değil bla bla bla uzatmaya gerek yok babalar orjinal kodları ile satışımı yapıyorum yaptığım işler bellidir isteyen istediğine güvensin ayrıca benim diye iddaa eden arkadaşların full java sourcelarını burda paylaşmasını isterim bakalım ne kadar siz yaptınız bu sistemi siz bi paylaşın ben sourceları komple vericem millete bedava o zaman anlaşılır ne olduğu....

dipnot artık bırakın bu kafaları....