RrRras; Ispatlayamıyacak bir şey yok geliri splash + pop koyarsan + link satarsan aylık 300 OLUR! Çok yüksek bir rakam değil. Sitenin 3-4K olması önemli değil, normalde sitede film indirme forumu falan olsa yada kurulsa hir 6-7K olur neden mi ? adam siteye giriyor film indir kelimesinden ama hemen çıkıyor neden sitede indirme yok film yok. Sitenin getirisine göre site satılır, x geliri varsa en az 5-6 aylık gelirine satılır ***** olmadıkça! Ben bu işi 1 senedir yapmıyorum bir çok site aldım site sattım hep bu mantıkla yürüdü ve yürüttüm. Bu site ileri dönüşlü olabilecek bir site ama uğraşılırsa tabi. Senin çok farlı kelimelerden alıyor işte siten film indir gibi bir kelimeden almıyor ondan o paraya satarsın hocam alıcı olsa. Film indir kelimesi zor bir kelime ve 0 dan site yapıp çıkmaya kalksanız 500 değil 1000 TL harcayacağınız bir kelime.

eroldo8erol; yorumun için teşekkürler hocam, sitenin o hite olmasının sebebi; film indir gerçekten çok aranan bir kelime ama sitede indirme yada film olmadığı için ziyaretçi girmiyor bir süre sonra ismini tanıyor yada biliyor ama onlar yapıldıktan sonra site o sırada bile 2 katına çıkar.

Bur dada bir şey yanış anlaşılacak şimdi, eğer kazandır çaksa neden satıyorsun diyenler olur belki şuan zaten satmak için konu açmadım arkadaşlar, sadece fiyat ne eder iyi fiyat olursa neden satmıyım mantığı.