Bu konuyu gördüm güncel olduğu için yazmak istedim.
Bugün Bilge Adam'a uğradım ben de kayıt olmayı düşünüyordum. Fiyatlar hakkında bilgi alayım dedim.

İlk olarak 9800 TL gibi bir rakam söylediler bana 300 saatlik "Web ve Grafik Tasarımcılığı" bölümü için. Benim heralde içimden ettiğim küfür gözlerimden anlaşılmış olacak ki hemen ara vermeden açıklamasına devam etti şu şekilde ;
"Fakat Eylül'de başlayacak bir grubumuz var. Eğer ki kısa sürede karar verip o programa kaydolursanız haftaiçi sabah %50 indirimle 4900 TL olur, haftaiçi akşam ve haftasonu ise %40 indirim uygularız. Ama hadi kesin karar verirsen sana 300 TL de bizim ikramımız olur ve 4600 TL'ye hallederiz. Kredi kartına vade farksız 12 taksitle ayda 383 TL de ödeyebilirsin." dedi.

Fiyat benim için halâ beklediğimin üstündeydi ve elimdeki kataloga baktım eğitimlerin ayrı ayrı alabilir miyim diye sordum.
"Evet, web ve grafik 2 bölüme ayrılıyor. Grafikte: Illustrator, Photoshop, Indesign ; webte ise: Fireworks & Dreamweaver, Flash bölümleri oluyor. Bölümlerden herhangi birinin fiyatı ise 2850 TL oluyor." dedi. Bana yalnızca web bölümü daha cazip geldi bu fiyata. Düşünüp tekrar dönerim size dedim ve ayrıldım oradan.

Ayrıca "Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı" bölümü için de fiyatlar aynıymış.

Ben şuan kayıt olmayı düşünmüyorum. Ekim ayında CeBit 2010 fuarı var. Ona katılacağım ve Bilge Adam olsun, Netron olsun, Bilişim olsun çeşitli kampanyalar düzenliyorlar fuarda. O sırada uygun bir şey ayarlama imkanım olur diye düşündüm ve sizlere de tavsiye ederim.