Sevgili arkadaşlarım, artık marketlerde satılan ve içinde 10 larca katkı malzemesi bulunan hazır dondurmalara son demenin vakti sizcede gelmedi mi? Çocuklar ve yetişkinlerin sağlığı açısından bir çok risk taşıyan hazır dondurmaları hayatımızdan çıkartıyoruz. Ama tabiki dondurma yeme zevkimize hiç birimiz son diyemeyiz.
Bu makina, kendinize ve sevdiklerinize evinizdeki malzemelerinizle hiç bir koruyucu ve kıvam artırıcı katkı maddesi kullanmadan en doğal serinletici dondurmaları yapmanızı sağlar. Aynı zamanda meyve-yoğurt karışımlarınızı da dondurup damak lezzetinize uygun dondurulmuş yoğurt tatlıları hazırlayabilirsiniz. Herşey tamamen kendi zevkinize kalmış. Bazen ben içerisine çeşitli likörler katarak alkollü dondurma yapıyorum inanın müthiş oluyor. dediğim gibi herşey sizin yaratıcılığınıza ve zevkinize kalmış.
Ürün 2 yıl Sanayi Bakanlığı onaylı ithalatçi garantisi ile satılmaktadır.
Ürün kutusunda Türkçe kullanım kılavuzu mevcuttur.
Evde Dondurma Nasıl Oluyor?
Ana govdenin içine oturan dondurucu hazne içerisindeki silikon sıvının buzlukta dondurulması suretiyle dondurma yapmak için gerekli soğutma enerjisi depolanır.
Soğutulmuş dondurucu kap içine koyduğunuz karışım bir yandan soğutulurken bir yandan da surekli karıştırılıyor, böylece homojen olarak dondurulmuş bir dondurma elde etmiş oluyorsunuz. Hazırladığınız dondurmayı bir kaba alıp 1-2 saat buzlukta dinlendirdikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
Teknik Özellikleri
Dondurucu Kap Kapasitesi: 1.45 litre
Kablo uzunluğu: 160cm
Voltaj: 220-240V
Motor: 15W
Renk: Beyaz
Arkadaşlar elimde üründen 10 adet var talebe göre getirtilebilir daha fazla ürün fiyatı
110,00 TL. dir. Fiyat ilk bakışta size pahalı gelebilir fakat normal bir dondurma makinasının ortalama Yirmibin Türk Lirası olduğunu düşünürsek evde böyle bir zevki yaşamak için
110,00 TL. hiç de pahalı bir fiyat olmasa gerek. Sipariş için PM atabilirsiniz ya da konunun altına yazabilirsiniz.
Edit 26/08/2010 17:15 Fiyatta indirime gidilmiştir şu andan itibaren fiyat
105,00 TL dir.
Herkese saygılarımı sunuyorum.