Öncelikle merhaba mahmut bey.İddaalarınızda haklıda olabilirsiniz haksızda o konuda yorum yapamam.Ama aşağıdaki iddaalarınızı kanıtlamanız gerekir.
Özellikle ilk sıradaki size küfür edildiğini.Bunu ispatlamazsanız bu karalamaya giriyor ve r10.net'de cezada alabilirsiniz.Sadece uyarmak istedim.Lafım yanlış anlaşılmasın.
İddaalarınız :
"Son olarak da şunu söyleyeyim. Sabah 11:10 civarı yeni geçtiğim hosting yetkilimizin telefonunu arayarak o sunucuyu kapat yoksa ben kapatırım diyen Berk PELENK yaptığı saldırıyı host yemeyince telefonuma şöyle bir mesaj attı. "senin şimdi ****a k**dum mahmut" "
"geçen hafta 50 lira para istedim arkadaşa vericektim, Berk e söylediğimde "ne zaman geri vericeksin" diye sordu ve parayı istemekten vazgeçtim. Bana 50 lira için ne zaman geri vericeksin diyen adama yaklaşık 1 sene önce para lazım dendiğinde cebimdeki 230 lirayı hiç çekinmeden gönderdim ve bu parayı gönderdiğimde çarşıdaydım, eve yürüyerek geldiğimi hiç unutmam 7 km'yi. Bunu yalanlayabilecek bir kişi bile yok, şahidim de Çanakkale'de askeri görevini yapmakla meşgul"
"parasını sitedeki fiyatlar üzerinden ödedim. Bana gelip sen paragözsün bile denildi"
1. iddaa 'mı nasıl kanıtlamamı isterseniz o şekilde kanıtlarım. Mesaj silinmedi telefonumda GELENLER kutusunda kayıtlı. Saldırı yapıldığına dair birazdan hosting yetkilisi gereken bilgiyi vericektir.
2. iddaa 'mı söylediğim gibi tek şahidim askeri görevini yapmakla meşgul. parayı vericem arkadaşın telefonunu isterseniz vereyim görüşürsünüz. Berk i arayıp da sorabilirsiniz. Azıcık gururu varsa doğruyu söyler
3. iddaa 'mı nasıl kanıtlamamı istersen o şekilde kanıtlarım. Paragöz lafı bundan tam 6 ay önce edilmiş bir laftı. Bu laf yüzünden hostu bırakıp dedicated açtım. Daha sonra da onu bırakıp MasterOyun a geçtim. Ha bu lafın edilmesindeki sebebte şuydu. Ben zevkine yaptığım bi iş için gece kalkmaya mecbur deilim. Gece uyumamada karışamassın heralde dedim. Nası olsa maaşlı elemanın falan da deilim dediğimde suratıma değil yine askerdeki Süleyman abiye söylenmiş bi laf. O da bana gelip "Mahmut, Berk bana bu çocuk paragöz mü bana para lafı ediyo" dedi. Bu iddaa larım yalansa Berk bey gelip burda doğruları açıklayabilir