Öncelikle merhaba mahmut bey.İddaalarınızda haklıda olabilirsiniz haksızda o konuda yorum yapamam.Ama aşağıdaki iddaalarınızı kanıtlamanız gerekir.
Özellikle ilk sıradaki size küfür edildiğini.Bunu ispatlamazsanız bu karalamaya giriyor ve r10.net'de cezada alabilirsiniz.Sadece uyarmak istedim.Lafım yanlış anlaşılmasın.
İddaalarınız :
"Son olarak da şunu söyleyeyim. Sabah 11:10 civarı yeni geçtiğim hosting yetkilimizin telefonunu arayarak o sunucuyu kapat yoksa ben kapatırım diyen Berk PELENK yaptığı saldırıyı host yemeyince telefonuma şöyle bir mesaj attı. "senin şimdi ****a k**dum mahmut" "
"geçen hafta 50 lira para istedim arkadaşa vericektim, Berk e söylediğimde "ne zaman geri vericeksin" diye sordu ve parayı istemekten vazgeçtim. Bana 50 lira için ne zaman geri vericeksin diyen adama yaklaşık 1 sene önce para lazım dendiğinde cebimdeki 230 lirayı hiç çekinmeden gönderdim ve bu parayı gönderdiğimde çarşıdaydım, eve yürüyerek geldiğimi hiç unutmam 7 km'yi. Bunu yalanlayabilecek bir kişi bile yok, şahidim de Çanakkale'de askeri görevini yapmakla meşgul"
"parasını sitedeki fiyatlar üzerinden ödedim. Bana gelip sen paragözsün bile denildi"