Merhab arkadaşlar, elimde bir tane film indirme sitesi var fakat siteyle ilgilemediğimden dolayı satılığa çıkartacağım şimdi ön bir araştırma yapıyorum ne kadar eder gibisinden. Siteyi aldığımdan beri film indirme yaptırtmadım ama bir şekilde güncel tuttum, dizi ekleyerek, vizyon filmleri tanıtarak vs. bir şekilde güncel kaldı ama dizi botu da patladı ve artık ilgilenmek istemiyorum siteyle.

Site film indir de 1. sayfa 3. sıradadır. 0 dan böyle bir site yapmaya kalksanız ve oraya çıkartmaya çalışsanız bir sürü zaman ve para gidecektir. Siteye botla konu eklediğim halde site hep 1. sayfada kaldı ve 2. sıraya arada çıkıyor. Siteye link falan almamışımdır. Eğer link ve film indirme paylaşımları olsa fırlar gider bundan eminim ama sinema sitem var 2 tane aynı sektörden site uğraşılmıyor.

Sitenin bilgileri:
Site: www. bedavafilmindir . org
Site film indir kelimesinde 1. sayfa 3. sıradadır.
Günlük hiti: 3-4K arasıdır.
2007 yılından beri aktiftir.
Adsense banlıdır.
Alexa: 326.000
Özel bir tema satın almıştım, görselliği fena değil.
Geliri: 3 TL GG bırakıyor, fakat splash 'da koysam en az; 7-8 TL Bırakır, pop da alırsanız daha da fazla olabilir.

Siteye link falan 'da pek almadım ama kelimesinde hep aynı yerlerdedir, bazen 2. sıra bazen 3. sıra değişiyor sağlam Pagerank 'lı linkler alınırsa 1. sıraya oturması kolay olur.

Saçma, gereksiz yorumlar lütfen atmayın konu dağılmasın. Eğlenmek isteyen arkadaşlar oyun falan açsın orada eğlensinler beni de yormasınlar. Fiyat verirken arkadaşlar, sitenin ne kadardır aktif olduğuna, gelire, alexa, bulunduğu kelime ve aktifliğine göre fiyat verirseniz sevinirim.

Siteyi satmıyorum sadece ne kadar eder sizce böyle bir site onu sormak için konu açtım, konu yanlış yerdeyse moderatör arkadaşlar taşırlarsa sevinirim.