FeaЯ™ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fenerbahçe taraftarlarının kendi aralarında konuştuklarını da biliyoruz ve gülerek izliyoruz. Bizim istemediğimiz bir insan, fenerbahçe taraftar forumunda "yusuf yusuf" şeklinde karşılanıyor. Ben kendi aranızda konuştuğunuza bakarım. Bizlere karşı elbet böyle konuşacaksınız. O yüzden bizlere cevap yetiştirmeye çalışacağınıza, kendi düşüncelerinize ve arkadaşlarınıza hakim olun ki kendinizi küçük duruma düşürmeyin. (Yanlış anlamayın, küçük duruma düşen Fenerbahçe değil, Aurelio'ya laf söyleyenlerdir.)
Ben Aurelio'ya "kötü oynuyor" yönünde hiçbir şey demedim, hatta Q7'den bile daha iyi bir transfer olduğunu belirttim. Ama bir hayli karaktersiz bir adam bu aşikâr..

ShenShakRock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten tek akıllı sizsiniz diyorum ya biz ya anaokulu terk oluyoruz yada okuma-yazma bilmiyor sen ne demeye calısıyosun yol verdiğimiz oyuncuları alıyorsunuz eee iyi oyuncu olsa yol vermezsiniz pardon siz yollarsınız çünkü çok fazla var elinizde kaliteli oyuncu. satmaya çalıştığınızda guiza gibi elinizde patlar. bu konuyada dahada yazmayacam artık sorunlu insanlarla uğraşmaktan bıktım.
Bizim adımıza konuşmaya falan da başladın sen, hadi hayırlısı. Ben Aurelio'ya yol verdik demeye falan çalışmadım ki kendisi gitti Avrupa'da oynamak istiyorum diye..