Merhabalar. dün gece başladiğim temayi bugun Akşam saatlerinde bitirdim bir çok kişinin istediği şuanda bloggerda kullanmakta olduğum "Serbest Enerji" isimli temayi wordpress sistemine çevirdim bu arada unutmadan ilk wordpress tema çevirim oldu buda benim için güzel bir deneyimdi. Bloggerdan daha kolay geldi sanki

bildiğiniz üzere genellikle blogger temalari yapiyorum ama dediğim gibi 3-4yakin arkadaşimin ısrari üzerine kollari sivadim temanin temanin screen lerini gören arkadaşlar olumlu yorumlar yapti umarim sizde beğenirsiniz, İsterseniz temayi tanitima geçeyim... ;
Eklentileri ; Eklenti kurmadim... neden diceksiniz çünki herkezin zevk i farkli şimdi birinin sevmediği bir eklentiyi kurup onu temadan soğutmak istemedim herkez istediği eklentiyi kurabilir.Eklentilerde sorun çikcağini zannetmiyorum. Eğer çikarsa yorum olarak bildirirseniz sevinirim.diğer bir konu ise
Tarayicilar ; Bütün tasarimcilarin tema yapanlarin en büyük sorunu "İE7" ve sürümleri bu temadada sorun çikartti elimden geldiğince düzeltmeye çaliştim. Ama korkmayin Mozilla Firefox ve Google Chrome ile harika görunuyor.
Bir çok internet sitesinde "wordpress" tema yapimi hakkinda makaleler okudum hiç biri bana yardimci olamadi anlamadiğim Nokta onlarmi anlatamiyorlar yoksa benmi anlamiyorum

şunuda söylemeden edemicem
hiç "php" bilgim yoktu yavaş yavaş öğreniyoruz. genelde "Stil" yani "CSS" ile ilgileniyorum. temalarim esnekliklerindende anlamişsinizdir Bol renk kullanmayi severim tabiki arşivimde sade temalarimda var vakit buldukca sizlerle paylaşicam... Neyse Lafi fazla uzatmadan"screenshot" ve indirme adresine koyuyorum Demosu zaten benim blog'um
rar şifresi : sevimsizpatik
DEMO |
İNDİR
Dip not : Localhost a Kurulduğu için screenshot'da türkçe karekter sorunu vardir footer kisminda
Normalde öyle bir sorunla karşilaşilmadi
Dip Not 2 : Tema
Navio isimli bir arkadaşa aittir ben sadece onun isteği üzerine paylaştım.