öncelikle merhaba
konu başlığına yazacak bişe bulamadım böyle bişe yazdım
arkadaşlar ben bi kaç tema yapmayı planlıyorum bu temalarda herşey hazır olsun istiyorum temalar php ve mysql'süz admin paneli yaptım herşey iyi güzel ancak bi sorunum var.Ben mesela admin paneline girdiğimde orda seçenekler olsun istiyorum Site Genel ayarları , yazı ayarları , resim ayarları vs vs gibi ancak bir yerde takıldım ben tek admin.php dosyası ve tek admin_onay.php dosyası kullanmak istiyorum
Admin.php böyle
<?php
include "ayar.php";
echo '<form name="ayar-düzenle" action="admin_onay.php" method="post">';
echo 'Site Name: <input type="text" name="$site_adı" value="'.$site_adı.'"/>';
echo '<br> Site<select name="$site" size="1">
<option value="1">Açık</option>
<option value="0">Kapalı</option>
</select>';
echo '<input type="submit" value="Kaydet" />';
echo '</form>';
?>
admin_onay.php ise bu
<?php
$handle = fopen("ayar.php", "w");
$content = '<?php'."\n";
$content .= '$site_adı=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$site_adı']).'\';'."\n";
$content .= '$site=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$site']).'\';'."\n";
$content .= '?>';
fwrite($handle, $content);
fclose($handle);
echo 'başarılı!'
?>böyleyken herşey normal güzelce kaydı falan yapıyo ama ben
sekme sekme yapmak istiyorum
yani Site Genel Ayarlarına tıkladığımda ayrı inputlar çıksın istiyorum onu hallederim o kolayda ben hepsinde admin_onay.php dosyasını aynı kullanmak istiyorum
yani:
admin.php böyle olsun
<?php
include "ayar.php";
echo 'Site Name: <input type="text" name="$site_adı" value="'.$site_adı.'"/>';
echo '<br> Site<select name="$site" size="1">
<option value="1">Açık</option>
<option value="0">Kapalı</option>
</select>';
echo '<input type="submit" value="Kaydet" />';
echo '</form>';
?>
<?php
include "ayar.php";
echo 'Deneme: <input type="text" name="$deneme" value="'.$deneme.'"/>';
echo 'Deneme: <input type="text" name="$deneme1" value="'.$deneme1.'"/>';
echo '<input type="submit" name="islem2" value="Kaydet" />';
echo '</form>';
?>
admin onay.php'de böyle olsun istiyorum
<?php
$content = '<?php'."\n";
$content .= '$site_adı=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$site_adı']).'\';'."\n";
$content .= '$site=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$site']).'\';'."\n";
$content .= '$deneme=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$deneme']).'\';'."\n";
$content .= '$deneme1=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$deneme1']).'\';'."\n";
$content .= '?>';
fclose($handle);
echo 'başarılı!'
?>
<?php
$content = '<?php'."\n";
$content .= '$deneme=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$deneme']).'\';'."\n";
$content .= '$deneme1=\''.str_replace(array('\\', "'"), array("\\\\", "\'"), $_POST['$deneme1']).'\';'."\n";
$content .= '?>';
fclose($handle);
echo 'başarılı!'
?>yani her forum için aynı post dosyasını kullanmak istiyorum acaba bunu nasıl gerçekleştirebilirim böyle yapınca 2 sinden hangisini kaydet dersem tıklananı kaydediyo diğerlerini siliyo o yüzden ayarlar siliniyo
bunun için şöyle bi olay olabilir mi ; ben admin.php'deki formların hepsine ayrı form ismi versem 1-2-3- gibi o form isimlerine görede admin_onay.php'den ayrı post alabilri miyim
yani admin.php de 1 olarak yazdığım foruma tıklandığında admin_onay.php'de bulunan 1'in postunu çalıştırabilir miyim
biraz karışık oldu biliyorum ama

anca bu kadar anlatabilrdim
şimdiden teşekkürler