aheng adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben suan sıteme önerileriniz üzerine şöyle birşey yaptım

id.htm

yani 123.htm diyelim

title olarak google aratınca sayfalar gerilemeye nerdeyse hıc cıkmamaya başladı neden acaba?
Ben bu konuyu bugün açtım. senin yaptığın düzenleme google tarafından görülüyor ve gerilemeye başlıyor. bunların tamamı 1 GÜNDE Mİ oldu.

Direct adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zararı olduğunu düşünmüyorum html'nin veya asp'nin vs. Bu zamana kadarda hiç bir zararını görmedim diyebilirim yani diyeceğim o ki ister uzantısız ister uzantılı pek kalite yada site açısından birşey olacağını düşünmüyorum ki kendimde html kullanıyorum bu benim şahsi düşüncem herkezin düşüncesi farklı olabilir.
Zaten denemeden zararını göremezsiniz ki. O uzantılar olmadan hiç denediniz mi aynı sitede. deneyin o zaman yorum yapın lütfen.

seoros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seohocası'na katılmayan herkes bi şekilde banlanmış.tebrik ediyorum seohocası, sizin sayenizde forumda seo'dan anlayan adam gibi biri kalmayacak.
1 kişi banlandı. o da hakaretten. sen niye banlanmadın peki. Senin amacın sadece karalamak. senin niyetini herkes biliyor. çekemiyorsunuz beni.
Edit : az önce baktım warchild de banlanmış. Warchild ile düzeyli bir şekilde mesajlaştık. Bu konuda ne hakareti ve ne de saldırısı. ben report dahi etmedim adamı. hiçbir alacağım vereceğim yoktur. kesin başka bir konu sebebiyle banlanmıştır. bilip bilmeden konuşma. Allah bilir bu konuda beni suçlamak için sen banlatmışsındır.