sicaq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dp küfürlü mesaj yazan ve şu an r10da da üyeliği bulunan mal arkadaşlar kimler acaba? Her yerde seviyenizi belli etmeyin.
BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boş mesaj atanlardan biri bu forumun mod'u..
bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dp'de ki konu "inci sözlük" gibi.. Demek oluyorki yer zaman farketmeksizin her halükarda seviyesizleşebiliyor milletimizin ergenleri.

Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancıların forumuna böyle tanıtın ülkemizi helal olsun valla, DP'de Türk webmasterları bilgili, saygılı, marka olarak tanıtacaklarına böyle çocuksu hareketlerle rezil ediyorlar resmen. Sonra niye yabancılar böyle şöyle yakınırlar...
warchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onlardan mod bile yapıyorlar..
gencprens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi db'de temsil eden hıyarlara bir müdahale etmek lazım ... insan kendi şerefini düşünmüyor olabilir, ama bu demek değildir ki milletini her yerde küçük düşüresin.

Rezil herifler, sizin gibiler yüzünden ülkemiz insanını adam yerine koymuyorlar.
Niye şurda mal mal başka ülkelerin ödemeleri işlemde demektense millet bizim formumuza girip tr'de işlemde sıra bize gelecek diye yazmasın ? Azıcık adam olun ya.
SABQCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ezikliğinizi varya her yerde belli ediyorsunuz.. Çocuk yapmaz sizin yaptığınızı resmen mallık.. Kaç tane yabancı gelip bizim forumda ağzı bozuk konuşuyor ???

Dp de bende yazıyorum ama küfür etmedim, sadece bizde işleme geçti diye kıskandıralım dedik bazı arkadaşlar küfür etmiş doğrudur; onlardan bende rahatsız oldum,ancak genelleme yapmadan önce lütfen doğru dürüst inceleyin. Kimse orda yazanlar şöyledir böyledir gibi bir genellemeye yapmasın.