Biz Kimdik ,Ne Zamandır Bu Site Yayın Hayatında ?
Bizden ziyade sitenin kurucusu ve bu zamana kadar getiren kişi olduğum için kendimi tanıtayım.
Ben 2003 yılında vbulletin ile tanışmış bir internet kullanıcısıyım.Bu zamanda vbulletin ile tanıştım ve bir vbulletin site sahibi oldum kolayca kurduğum ve yürüttüğüm sağlam ilişkiler sayesinde bana bu imkan sağlandı ve bir sitem oldu genel forumdu ilk sitem.Kurduk öğrendik ilerlettik vs 1 yılda o siteden soğudum ve bıraktım kendimi hack işlerine adadım.Hack işlerine adadığım zaman 2004 2005 yılları flndı.2006 yılıda boyle geçti benim için msn site account gibi hacking bu dallarında uğraşıyordum.2007 Yılına geldik işte bu zamanda yine sanal ortamda ki uğraşlarımda değişikliğe gittim ve farklı scriptler kullandım siteler kurdum kuranlara yardımcı oldum.Bu scriptlerin içinede tekrardan vbulletin eklenmesinmi imza attık bir tekerrüre.Kurdum bir kaç vb artı baska scriptli siteler de devam ediyor diğer siteleri projelik sitelerdi yarıda bıraktım vbulletin üzerine yoğunlaştım ve şimdiye kadar gelecek sürede en ağırlıklı olarak sitelerimde vbulletin kullandım birindede destek vermek için bir site açtım.Ben kendimi en kısa bu kadar anlatabildim vbulletin ile yıllardır yaşadığım karşılıklı ilişkiyi.
Şimdiye kadar kadromda çalışan insanlar hep vb ehlileri oldu.Birçoğuda tanınmış kişilerdi ama devamlılıkları fazla sürmediği için o kişilerin benim sitemde yöneticilik yaptığı fazla bilinmedi.Bende zaten tek kişilik dev kadroyla çıktığım için çayıra kimseyi istemiyordum neden istemiyordum istemememin nedeni aktiflik , destek sitesinde kullanıcıyı kaçırmadan soruna herhangi bir cevap vermek çok önemlidir.Destek sitelerinde daha önemli olan birçok şey var bunları bilmek isteyen benimle msnde sohbet edebilir.
3 yıldır benzinini hiç eksiltmediğim bu site bu zamana kadar toplam 4 aylık bir kapanma süreci yaşadı.Bu sürecin en uzunu geçtiğimiz 2 ay oldu ve bu süredeki kapanma durumunun siteye olumsuz dönüşleri oldu.Çoğu indexler silindi.
Peki Geçtiğimiz 2 Ayı Saymaz İsek Sitenin Hit Durumu Neydi ?
Sitede çok güzel bir seo düzeni vardı açılan konuların googledaki yeri el üstünde derler ya oyleydi orada konularım bulunuyordu.Konularıma çok özen gösterdim etiket konu içi ve ona ayrı bölüme çok yüklendim ve konularım neredeyse özgüne özgün oldu tamamen değiştirilmiş bile olabilir bazıları bahsettiğim alıntı konular için nadirde olsa ,hit için çok sağlıklı bir çalışma oldu artı site üzerine pr çalışması yaptım.Bunların hitlerin yükselmesinde büyük bir rolü oldu.Kapamadan kısa süre önce sitede öyle bir tırafik vardı ki gelen aşık gidenin aklı sitede oluyordu.Ama keşke diyorum kapamasaydım keşkesiz bir dünyada olmayı çok isterdim ama oyle bir dünyayı yaratmak çok zor iş ama kapama durumu oldu.Sitenin son haline girip bakabilirsiniz.Seo kaldırıldı siteden.
Siteyi Devralan Kişi Mağdur Olursa ?
Boyle bir ihtimal vermiyorum bile.Kesinlikle bu site tekrar indexlerine kavuştumu mevcut konularıyla iddiasını tekrar sürdürecektir.Tek sorun 1 hafta indexlenme süre zarfında siteden birşey beklememek.Sonra gerisi suyun rahat akması gibi kolayca gelecektir.Sitenin beslenmesi çok önemli beslebirse büyür sonra babasına bakar

Sitenin vb dışındaki diğer bölümlerinde siteye özel içerikler bulunmaktadır bu bölümlerin önceki konuları ve gelecek konuları ile siteye çok yarar sağlıyacağını soylemeliyim.İsterseniz kaldırabilirsinizde.
Site İstatistikleri
Konular: 7.390 Mesajlar: 16.074 Üye: 10.382 dir.Site online olduğu sürecede istatislikler çoğalacaktır.
Ne İstiyorsun Bu Site İçin ?
Kafamdaki fiyatı söylemek istemiyorum,kişilerden teklif almak istiyorum.Pm Aracılığıyla yada konudan bana yazabilirsiniz.Pmden msn isteyip canlıda konuşabiliriz.