Bunun iin bence buradan bi ekibe ihtiyacın yok, tek yapman gereken Çinden sağlam bağlantılar bulman.
En baistinden bu işe ebay.com zerinden girebilirsin, 10000 lerce uzak doğulu satıcı mevcut, kimisi sahtekar, kimisi *********** ama kimiside işini iyi yapan adamlar.

Ben bu işi sürekli olarak yapıyordum maliye yasal takipleri başlatana kadar ancak benim getirttiğim partideki mallar daha düşük oranlı, yani ürün boyutuna göre 10 arlı, 20 şerli, 100 erli gibi.

Ürün hacim ve kütlesi çok büyük olmadığı müddetce genelde çok fazla bir tutar olmuyor, Air Mail adı verilen kendi posta firmaları ile gönderdikleri zaman bir kaç Cent karşılığında paket gönderimi yapıyorlar.
Sana en basitinden örnek vereyim, Iphone ve touch screen telefonlar için uzunca bir süre ekran koruyucu ithal ettim, bunun satışınıda GG yada Sahibinden üzerinden yaptım, gönderileri Posta şeklinde ücretsiz olarak sundum, kar marjı çok çok yüksek ancak ürün fiyatı düşük olduğu için sürekli satış halinde olman lazım.
100 Ekran koruyucuyu 11$ karşılığında satın alıyordum.
Bunun dışında Solar Power ürünlere yöneldim ve Türkiyeye girmeden getirterek satışlarını yaptım, piyasayı iyi takip etmen ve tedarikcin olan kişinin sana güncel olarak bilgi vermesi gerekli bu işi yapabilmen için.

Yasal yoldan Dış Ticaret olarak yapıcam dersen, Şirket ünvanı ile getirttiğin her ürün için %18 KDV ve gümrük komisyon bedeli ödemen gerekli, ayrıca getirteceğin ürün daha önceden getirtilmeiş ise senin tarafından, ürün uyumluluğu için CE belgesi alman gerekir, ayrıca bu durumun bir çok safsatası var, yani bu iş için iyi bi sermaye lazım.

Bide işin illegal boyutu var, Asyadan gelen mallar Mersin Limanından girer, bilindiği üzere her türlü pislik o limandan girer bu ülkeye, uyuşturucusundan tutda silahına kadar, yani kapıdaki adamlar ve kontrolörler sanırım oldukca dikkatsiz !!!