Must4f4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Transferi beşiktaş yapar gündeme futbolcu koyar, anlamıyorum bu arkadaşlara ne olur. Aynısını Yapamadıkları için mi kuyruk acıları var yoksa çekememezlik mi. Ben futbol forumuna daha girmeyeceğim. İyi niyetli olanlardan özür dileyerek söylüyorum bu renkli takım tutan arkadaşlar epey bir geriden geliyorlar. Adamlar uzaya piknik yapmaya gidiyorlar siz hala at arabası ile ulaşım peşindesiniz. Aldıkları yabancıları yıldız diyerek lense edenler gerçek yıldızları görünce biranda darmadağan olmuşlar belli ki...
İyi forumlar arkadaşlar.

yahu sen neyden bahsediyosun uzayda sahura kalktılar sen hala orucunu açmamışsın :S Robinho Beşiktaş'ta konusunda okadar laf yaptılar buyursunlar burda yapsınlar kırmızı yanaklarıyla

ShenShakRock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın sizlerde kesin konuşuyosunuz daha transfer dönemi bitmeden.. q7 gelecek dendi dalga geçtiniz, quti gelecek dendi dalga geçtiniz sonunda ne oldu? bazı arkadaşlar kesin gelecek diye konuştu kabul ediyorum ama abartmayın allah aşına yaa
gutinin gelecegine inanmayan a q7nin gelecegini inanmayana söyle bunları -rep veripte robinho beşiktaşta diyenleri şimdi görücez