kişi sayısı 100
ses kalitesi 64kbit
oto dj
3gb mp3
ve 5 tl

daha neler.
bunu bulabileceğini sanmıyorum ama sana bir tavsiye veriyorum,
ben sana kalitewebs'in yıllık 25 tl olan bir kampanya paketini öneririm.ben aldım kullanıyorum şuan için devam ediyor.bu kategoride bulabilirsin satış konusunu.
Hocam ilk önce ilginiz için teşekkür ederim.
Gülmüşsünüz ve daha neler? Demişsiniz. Sebibini merak ettim. Bir yıllık whmsonic lisansı 54 TL. Benim kendi sunucum var fakat hesapladım lisans alacağıma önceden lisans almış biriyle anlaşırım hem o kazanır hem Türkiye kazanır dedim. Sonucta benim için bir değişiklik söz konusu olmayacak. Düşüncem bundan farklı değil. Yani firma bana ister verir ister vermez o tabi her firmanın kendi fiyatı kendi sağladığı imkan. Aynıda olmaz elbet. Ama yani yukardaki hesaplamama baktıgınızda düşüncemle beraber bunun pek imkansız ve pek komik olmadıgını seçebilirsiniz.
Diğer hususta bahsettiğiniz kişiyle zaten görüştüm. Oda bana sorun değil ama bahsettiğiniz kadar alan veremem dedi. Bizde insanız anlarız.
sneelik olarak alacaksanız senelik 60 tl'ye verebilirim hizmeti peşin ödemeyle
ama aylık 5 tl'ye uygun değil
İlk etapta senelik düşünmüyorum hocam anlayışla karşılamanız dileğiyle. İlginiz için teşekkür ederim.
Sizin fiyat uygun hocam ödeme aldıgınız bankalar ve iletişim bilginizi yazarsanız sevinirim.
İletişime geçerseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Firma bilgileri
Firma Ünvanı : Ados Grup İnternet Teknolojileri Reklam Hiz. İnş.San. ve Dış Tic. Ltd. Şti
Vergi dairesi : Avcılar
Vergi No : 0080756477
Yer Sağlayıcı Faaliyet Belge Numarası : 1713
Web : Şah Hosting -
Ados Grup
Msn / mail :
Satis@adosgrup.com.tr
Telefon : 0 212 422 64 52
Fax : 0 212 422 56 54
GSM : 0554 891 61 78
Adres : Cihangir Mah. Düz Sokak No 4 E 5 Yan Yol
Avcılar / İstanbul