23 yaşındayım ve eğitim seviyem bir değimi hakaret olarak algılamayacak derecede iyidir merak etmeyin.
Gayet masumane bir değimi bile kendine hakaret olarak sayıyorsan veya bu cümle karşısında bile verecek cevap bulamamandan dolayı sinir yapıyorsan burada mesaj yazmayınız,zira herkesin lafı size dokunur.
Herşey açık ve nettir ben kendinizi yalanladığınızı söylemedim,ama dediğin mesaja bir bakın sizin mesajınızdan öncemi yoksa sonramı atılmış.
Büyük olan herzaman haklı değildir.
Ben o deyimi hangi amaçla ve nasıl kullandığınızı çok iyi anladım, masumane göstermeye çalışmayın bana boşuna.
Bundan sonrası hakkında büyük konuşmak istemem fakat merak etmeyin şu ana kadar yazdığınız her bir kelimeye verecek 2 kelime cevabım var.
Benden sonra atılan mesajı dahi görmedim, önce ki açıklamamı yazarken. Kastettiğim mesaj futbolcuya edilen hakaretti. İlk mesajı yazarken, bir taraftar forumundan okuduğum mesajların etkisiyle çağrışım yaparak klübe hakaret olarak algıladım, mevzu budur. Ayrıca klübe değil de klübün futbolcusuna hakaret edildi diye bunu masumane göstermeye çalışamazsınız, bu futbolcu 1 hafta sonra üzerinde çubukluyu terletecek.
Ayrıca ben haklı veya haksız tayin etmedim, konu ne gerektiriyorsa onu yazdım.